www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ljubite li se za laku noć?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  

Ljubite li se za laku noć?
Da, uvek
100%
 100%  [ 1 ]
Ponekad
0%
 0%  [ 0 ]
Ne
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 1

Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 17, 2012 4:35 pm    Naslov poruke: Ljubite li se za laku noć? Na vrh strane Na dno strane

Da li je gotovo sa poljupcima za laku noć? Čak 80 odsto ljudi uveče se prosto okrene na svoju stranu i zaspi ne poljubivši se sa partnerom.

Istraživanje hotelskog lanca "Travelodž" u kojem je učestvovalo više od 2.000 parova pokazalo je da se navike definitivno menjaju na gore. Mali znak ljubavi i pažnje, poljubac pred spavanja, čak i onaj "ovlaš", odlazi u istoriju, piše "Dejli mejl".

Čak 80 odsto parova koji su učestvovali u istraživanju priznaje da više nema poljupca pred spavanje, a obrazloženje je potpuno neverovatno i nema nikakve veze ni sa ljubavlju ni sa strašću, već sa savremenim tempom života: ispitanici priznaju da uveče prosto žele što pre da utonu u san.

"Volim te" se čuje još ređe, pošto 90 odsto ispitanika to ne govori partneru.

Analiza rezultata ankete pokazala je i da 46 odsto ljudi spava leđima okrenuto partneru. Ali, iako to zvuči potpuno neromantično, psiholozi kažu da je to zapravo dobar znak, pošto ta poza znači "nevinost i poverenje", a jezik tela u snu je nešto na šta ne možemo da utičemo.

"Neizbežno je da, kad ona početna faza opijenosti i strasti tokom koje partneri spavaju nagi, isprepletanih tela prođe, potreba za dobrim snom i odmorom tokom noći počinje da postaje primarna. Tada se, u vezama koje su izgrađene na poverenju, ljubavi i poštovanju, često dešava da partneri spavaju leđima okrenuti jedno drugom", kaže psiholog Korin Svit, bračni terapeut.

Poza iz romantičnih filmova u kojoj muškarac spava na leđima, a žena glave položene na njegove grudi "živi", ispostavilo se, samo na velikom platnu. Realno, tako spava samo jedan odsto parova pokazalo je istraživanje.

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 17, 2012 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, još uvijek. Za ovih 11 godina koliko smo zajedno, one koje zajedno provedemo nisu ostale uskraćene za poljubac i redovno: Laka noć, jubavi. Navika, nježnost, ljubav, potreba ... ili nešto drugo, tek lijepo jeste i to mi sve nedostaje onih noći u kojima liježem sama.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 18, 2012 4:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obavezno Wink izljubim se sam sa sobom ..Rolling Eyes Razz Laughing
sta se imam ljubit za laku noc..kad nisam 6 mjeseci zaspo po noci Rolling Eyes Razz
ja se ljubim samo po danu i spavam po danu..ne'am se kad i po noci ljubiti...i spavati... Rolling Eyes Razz

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ljubite li se za laku noć? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon