:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Trudnica udarila tri žene automobilom na pešačkom prelazu u Ulici Omladinskih brigada kod Erport sitija. Jedna od njih životno ugrožena.
Nezgoda se dogodila oko 13.25, kada je trudnica, vozeći automobil marke "fijat punto", naletela na tri ženske osobe na pešačkom prelazu.
Od tri osobe koje su danas oborene na pešačkom prelazu u Ulici Omladinskih brigada u Beogradu dve su teško povređene, od kojih je jedna životno ugrožena, a treća ima je povrede glave i slabinskog dela kičme, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Jedna žena je u teškom stanju sa povredom glave, prelomom potkolenice i u komi prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.
Druga ženska osoba stara oko 38 godina je zadobila posekotinu potiljačnog dela poglavine, istezanje vratnog dela kičme, potres mozga i sa teškom traumom prevezena je na VMA, objasnila je Macura.
Macura je dodala da je treća osoba zadobila povrede glave i slabinskog dela kičme i da je prevezena, takođe, na VMA.
Reporteri "Blica" sa lica mesta izveštavaju da ulica koju su prelazili pešaci ima tri kolovozne trake u jednom smeru i da su nesrećne žene uspele da pređu preko prve dve trake, ali ih trudnica nije na vreme primetila, i pokosila ih je u trećoj traci.
U tom delu grada saobraćaj se otežano odvija.
Pojedini mediji prethodno su preneli da je među povređenima takođe trudnica, ali je to demantovano iz Urgentnog centra.
(MONDO/agencije/Foto: MONDO, ilustracija)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| Citat: | | Pojedini mediji prethodno su preneli da je među povređenima takođe trudnica, ali je to demantovano iz Urgentnog centra. |
Pojedine medije bi trebalo lupiti po džepu za bilo koju neprovjerenu informaciju, a tavkvih je u poslednje vrijeme na tone i tone! Država bi se prosto obogatila, pa nam ne bi davala kojekakve namete! Ti novinari su postali, Bože me prosti, isto lešinari! Prosto mi se katkad nameće misao da jedva čekaju neku tragediju pa da se raspojasaju i nalažu bez ikakvih ljudskih i moralnih obzira! Pa kako i ne bi, kad nikakve posljedice ne snose! Muka mi je, zaista.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
trudnice su zahebane..ne treba se s njima zezati i na put im stajati
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|