:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Stanovnik Vladivostoka, na ruskom Dalekom istoku, preživio je pad sa 20. sprata jedne stambene zgrade, saopštila je danas policija.
Muškarca je spasao krov automobila, koji mu je ublažio pad.
"Čovjek se nagnuo kroz prozor kasno sinoć da popuši cigaretu, ali je ispao. Preživio je jer je pao na krov parkiranog terenskog vozila", rekao je policijski portparol, a prenosi agencija RIA novosti.
Aktivirao se automobilski alarm, a vlasnik se probudio i pozvao policiju i hitnu pomoć.
"Lekari su utvrdili da muškarac ima višestruke prelome. Prebačen je na odeljenje za intenzivnu njegu", rekao je policijski portparol.
(Srna, ilustracija: Guliver/Getty Images)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
sta ti je vodka:? mos i da poletis i da padnes... a da ti nis ne bude.. bolja je neg pticije mlijeko
rusi su zakon..najludja nacija na svetu..naravno posle srba i bosanaca i spanaca...pardon i grka...samo sto spanci grci i rusi ne prave bas neka sr*** kad se napiju..oni samo pjevaju i budalesu..ali srbi i bosanci...e to je posebna sorta kojoj treba zabraniti na metar da pridju alkoholu
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
A šta je pušio, mislim, koju cigaretu, može li se znati?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|