:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Naletela si na ulici na bivšu ljubav i nakon nekoliko ljubaznih rečenica, svako je, opet, otišao na svoju stranu. Ništa strašno. Ali, šta ako nakon nekoliko dana od te osobe dobiješ poziv na piće?
Ako imaš novog partnera, razmisli da li bi ti prijalo da se on ili ona viđa sa nekim bivšim? Iskreno odgovori na ovo pitanje.
Čak i ako si i dalje solo, dobro razmisli da li da prihvatiš poziv na piće ili ne. Evo zašto.
Prijateljstvo posle raskida je gotovo nemoguće. Onaj ko ponovo zove na piće, večeru ili ručak, povremeno šalje sms poruke, to radi zato što u njemu i dalje tinja stara ljubav, a ne zato što mu fale prijatelji.
Dakle, ako ne biste da palite stari plamen, čak ni da ga se prisetite, ne rizikujte viđanjem sa bivšom ljubavlju.
Možda ste vi sve preboleli, ali šta će biti ako onaj drugi nije?
Šta ćete da radite ako nakon odlaska na piće, uskoro uslede novi pozivi? Da li ćete svaki put da izmišljate razloge koji vas sprečavaju da se vidite, ili da otvoreno kažete da "druženje" nema smisla?
A šta ako vam se "omakne" pa nakon kafe završite u krevetu sa bivšim?
U svakom slučaju, možete opet da povredite nekoga ko je zbog vas jednom davno već patio.
Stari "bolovi", priznaćete, nikome ne prijaju.
Zato, da ne biste situaciju učinili komplikovanijom nego što je bila nakon raskida, najbolje je da se zaustavite na startu.
Ljubazno zahvalite na pozivu i još ljubaznije odbijte da se vidite na kafi, ručku, večeri.
Čak i ako vam je smrtno dosadno, ako vas "ubi" znatiželja šta se sa bivšim sada deševa, ili ste nezadovoljni sadašnjom vezom, recite "ne".
Teže ćete krenuti dalje ako stalno tapkate u mestu, a kontakt bilo koje vrste, čak i poslovni, prijateljski, "slučajni"... sa bivšom ljubavlju svakako je "kočnica", koje najčešće niste ni svesni.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
e koliko me nasija naslov teme
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
jellenadabogdakrepala je napisao/la sledeće: | e koliko me nasija naslov teme  |
Joj, isto pomislismo, ili makar slično, majke mi!
Ma, daj, molim te, ova vijest je samo za one mlađe, tete i čike znaju šta im je raditi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Naslov me podseti na onu pesmicu sto smo kao klinci pevali:
Jelen trči po polju nosi papagaja, ako mi ne veruješ poliži mi jaaa-
vile su novine da sam post’o glumac, ako mi ne veruješ popuši mi kuuu-
pio bih novine al’ su mnogo skupe, ako mi ne veruješ poliži mi duuu-
vao je vetar jak, pa sam ja nazebo, ako mi ne veruješ ja bih tebe jeee-
len trči po polju…
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|