:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Devojka V.Č (25) zverski pretučena do smrti u Novom Sadu. Mediji navode da se radi o manekenki Vladislavi Červenko. Policija apeluje na građane koji imaju informacije o osumnjičenom Darijanu Musiću da se jave.
Policija intenzivno traga za Darijanom Musićem (25) iz Novog Sada zbog ubistva V.Č u stanu u Novom Sadu. Musić na Facebook nalogu potvrdio ubistvo i sprdao se policijom, prenosi "Kurir".
Stranica je u međuvremenu blokirana, tako da se nalogu ne može prići sa svetske mreže.
Policija je sinoć u stanu na 12. spratu u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu, pronašla beživotno telo dvadesetpetogodišnje V.Č, potvrdila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Novom Sadu Mileva Tomić.
Istražni sudija Višeg suda Miroslav Alimpić rekao je nakon uviđaja da se sumnja na ubistvo, jer su na telu vidljive brojne povrede, a na licu mesta su zatečeni i tragovi krvi.
"Telo devojke pronađeno je u stanu u kojem je živela. Na telu su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom popodneva", rekao je Alimpić, naglasivši da se za počiniocem intenzivno traga.
Sudija Alimpić je kazao da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu, gde je telo preneto na obdukciju.
Kako prenosi "Alo", policija je u stanu ubijene zatekla užasan prizor, beživotno telo manekenke unakaženo povredama, za koje se sumnja da su nanete tupim predmetom.
Ubica je svirepo mučio manekenku, a na telu su vidljive i opekotine - pa se pretpostavlja da je ubica gasio cigarete o njenu kožu.
Žrtva je bila jedna od poznatijih foto-modela koja je svojevremeno radila i za brojne modne agencije.
Izvor "Blica" potvrđuje da je ubica za kojima policija i dalje traga od ranije poznat policiji.
Malo posle otkrivanja leša, mlađi muškarac se bacio sa petog sprata jedne od zgrada u Ulici Maksima Gorkog. Mediji su dovodili u vezu ova dva događaja juče poslepodne međutim, kako saznaju Novine novosadske, ti slučajevi nemaju nikakve veze.
Policija poziva sve građane koji mogu pružiti informacije o osumnjičenom za teško ubistvo da se jave pozivom na brojeve telefona: 192 ili 064 892 4055.
(MONDO, foto: Facebook)
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
Ubijena manekenka bila loto milioner?
Ubici manekenke Vladislave Červenko uzori su bili Hitler i Markiz De Sad, a žrtva je pre nekoliko godina postala loto milioner, samo su neki od detalja koje povodom monstruoznog ubistva u Novom Sadu otkriva štampa.
Zversko mučenje i ubijanje manekenke Vladislave Červenko u Novom Sadu šokiralo je javnost u Srbiji.
Današnja štampa prenosi detalje koji su prethodili ubistvu, ali i iznosi nova saznanja o žrtvi i ubici Darijanu Musiću.
Tako list "Press" prenosi da je nesrećna devojka pre nekoliko godina osvojila sedmicu na "lotou".
Ubijena Vladislava Dada Červenko je, prema priči njene prijateljice koja se ispovedila za taj list, dobila premiju i od dela dobijenog novca kupila stan u Novom Sadu. Takođe, deo novca uložila je u teretanu koju je prepustila Darijanu.
List "Novosti", međutim piše da je Musić imao svoju teretanu, a da je novac, kako kažu komšije, dobio od majke, koja živi u drugom stanu.
Bavio se bodi-bildingom, o čemu svedoče i njegovi mišići, a poznat je i po motorima sa velikom kubikažom, koje je često menjao - pričaju sada stanari zgrade u Fruškogorskoj.
Prema podacima na njegovim Facebook i Myspace profilima Musić je ljubitelj lika i dela Markiz De Sada, čoveka po kome je, zbog perverzija i sklonosti mučenju, seksualni fetiš sadizam i dobio ime, dok je na mestu gde Myspace predviđa ime heroja Musić upisao citat Adolfa Hitlera iz knjige “Majn Kampf”.
List "Alo" prenosi i da je Musić na Internetu tvrdio i da je “poslednji šampion SCG u plivanju”, da je bio vicešampion plivanja sa štafetom i da je bio član “Plivačkog kluba Novi Sad”.
Kako je napisao na jednom forumu, zbog sporta je zapustio školu i fakultet, a bilo mu je jako teško jer je bio zaljubljen u svoju najbolju drugaricu.
Na kraju ga je, stoji na forumu, prestanak sa sportom odveo na drugačiji put.
“Izgubio sam volju, zvali su me i ovo leto, i opet sam pokušao ali sam izgubio i radne navike i navikao se na drugačiji zivot i opet nije islo, tako da nista od mene i plivanja kako stvari stoje”, napisao je na internetu Musić.
Musić je od ranije poznat policiji kao član narko mreže.
Sama Červenka, žrtva monstruoznog zločina, bila je uspešna mlada manekenka, koja se pojavila na naslovnoj strani muškog magazina CKM.
Červenka se nije stidela svojih čari i fotografisala se razgolićena, u vrlo eksplicitnim pozama.
U jednom intervjuu rekla je o sebi:
“Mislim da se preterano ne razlikujem od ostalih devojaka. Važan je izgled i kad se vidi da neko vodi računa o sebi.”
Červenkova se bavila fitnesom, baš kao i čovek osumnjičen za njeno ubistvo, a vodila je i teretanu.
Svojevremeno je podigla medijsku prašinu izjavom da bi rado imala seks sa Bokijem 13.
Kako prenose "Novosti", vlasnik agencije "Rebit" Slavko Zec, fotografisao je Vladislavu Červenku prošle godine za njihov kalendar i pomogao je za naslovnu stranu časopisa „CKM“, a na snimanju je bila zajedno sa Musićem.
"Dečko je tražio njenu najbolju fotografiju kako bi je istetovirao na leđima"; priča vlasnik agencije, napominjući da zbog zauzetosti nije uspeo da prosledi fotografiju. "Nameravao sam narednih dana da je zovem i da doradimo neke fotografije od avgusta, kada sam je poslednji put slikao".
Taj list piše i da su ubijena devojka i osumnjičeni bili u vezi, koja se, bar po pričama ljudi koji ih poznaju, u poslednje vreme nije mogla nazvati idealnom.
Ona je, kažu, nameravala da ga ostavi, ali joj on nije dozvoljavao. Trzavice među njima su bile česte, a osumnjičeni je i maltretirao, zbog čega je njena porodica nameravala da traži da mu se zabrani da joj prilazi.
Stan porodice Červenka od ponedeljka u ponoć, kada im je javljeno za Vladislavinu tragičnu smrt, ispunila je tuga i neverica. Majka Aleksandra i dve sestre, jedna mlađa i druga starija, zanemele su od bola. Sa majkom se, kažu, telefonom čula u petak uveče, kratko je rekla da je dobro, i od tada je njen broj bio nedostupan.
"Htela je sigurno da ga ostavi", kaže Vladislavina rođaka, insistirajući na tome da joj se ime ne objavljuje u novinama. "Verovatno on nije mogao da prihvati rastanak. Bio je nasilan, boravio je i u zatvoru jer je pretukao jednog mladića, a ona ga je, uprkos našem protivljenju, posećivala i odnosila mu hranu. I nju je tukao".
Pojedini stanari zgrade u Fruškogorskoj 6 kažu da Darijana poznaju samo iz viđenja i da u stanu na 12. spratu živi odavno. Nije se družio sa komšijama, ali se ljubazno javljao na hodniku.
Poslednji put je u zgradi viđen u ponedeljak nešto pre 16 časova, kada je pozvonio na vrata predsednika Skupštine stanara.
"Došao je i raspitivao se da li može da pregleda snimak video-nadzora, jer mu je navodno iz hodnika na ulazu u zgradu ukraden bicikl koji je kupio tri dana ranije", prepričava Nandor Ekres, predsednik Skupštine stanara, razgovor sa Musićem.
"Objasnio sam da je računar pokvaren i da čekam majstora da ga popravi. Kamere, inače, pokrivaju ulaz u zgradu i liftove. Uveče je došla policija i pronašla mrtvu devojku u njegovom stanu".
Kako "Kurir" saznaje, Darijan je pre hapšenja u okolini Novog Pazara pokušavao da se prebaci u Crnu Goru.
On je uhapšen jutros oko 2.30 u mestu Patnjik, između Novog Pazar i Raške.
(MONDO)
Uhapšen sadista, ubica manekenke
Policija je rano jutros uhapsila Darijana Musića, osumnjičenog za ubistvo manekenke, potvrdio MUP. Ubica je uhapšen u okolini Novog Pazara. Policiji satima pričao kako je zbog ljubomore mučio Vladislavu Červenko.
Novosadska kriminalistička policija odredila je 48-časovno zadržavanje Darijanu Musiću (25) iz Novog Sada, osumnjičenom za svirepo ubistvo svoje devojke Vladislave Červenko (25), saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.
Musić je uhapšen u Novom Pazaru protekle noći u 2.15 časova u zajedničkoj akciji Uprave kriminalističke policije novosadske i novopazarske policije i nije pružao otpor pri hapšenju.
Osumnjičeni će po isteku 48-časovne mere zadržavanja biti priveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, zbog krivičnog dela teškog ubistva, saopštila je novosadska policija.
Na saslušanju u novosadskoj policiji on je priznao ubistvo i do detalja opisao zločin. Njegovo saslušavanje traje satima, a motiv stavičnog zločina je bolesna ljubomora uhapšenog, piše "Blic".
On je odmah nakon zločina pobegao iz Novog Sada, a veruje se da je planirao da pobegne iz zemlje. Zbog sumnje da mu je dala novac za bekstvo, novosadska policija je juče privela na informativni razgovor i njegovu majku. Kako navode mediji, policija ga je locirala kada se ulogovao na Facebook, gde je juče priznao to krivično delo i najavio samoubistvo.
Beživotno telo poznate manekenke nađeno je pre dva dana u Fruškogorskoj ulici broj 6, u stanu na 12. spratu.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
ma zo mije sto je tako ubijena,lik je zasluzio streljanje ,ali nesto mi i nije bila olicenje postene cure,znaci zavrsila je kako je i zivela, e takve cure ne zalim nikako
|
|
|
| |
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Pa ako je vodila slobodniji
život,ne mora da bude zbog tog ubijena.Mnoge osobe su slobodnijeg ponašanja,ali to ne znači da ih treba ubiti,Jelena Karleuša,Madona,Lady Gaga i mnoge poznate ličnosti se slobodnije ponašaju,da li zbog prestiža na estradi,ili su lično takve,To nije motiv da zato neko bude mrtav.Bolesna ljubomora,strah da će ga ostaviti,upućuju na nesigurnu osobu.A sa razlogom ga je se i plašila,jer je već,je povređivao,tj.tukao a mogao je i njene roditelje povrediti.Sigurno da se plašila.Ako neko želi nekog zaista da ubije,ni telohranitelji nisu dovoljni,kad je osoba bolesnog uma.
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Niko nema pravo da ubije nikoga sem u samoodbrani ili odbrani svog djeteta, bar bih ja tako učinila. Kako je živjela, njena stvar, način na koji je skončala svoj život je surov, opak i monstruozan. Kreten je maloumnik.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
|
Onaj ko pretrcava ulicu van pešačkog prelaza takodje ne zaslužuje da bude pregažen (ubijen)... ali ako se to desi, pa u velikoj meri je sam kriv.
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Ovdje je riječ o maloumniku a ne nečijoj greški radi trčanja preko ulice ili šta slično, lik je bolesnik i gotovo. Takav će da ubije i onoga na pješaćkom prelazu jer mu je tako došlo.
|
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
Niko ne osporava da je maloumnik i kreten... i sklon nasilju... ali ko god baci pogled na njega to se i vidi iz aviona, i hocu da kazem da je i ona to mogla da vidi, ali ima devojaka koje to pali i takve i traze... pa prema tome... ! Na neke stvari covek ne moze da utice i da se brani od njih... ali na neke ipak moze, bar da ih se kloni i tako umanji rizik, a ona ne da se nije sklanjala vec i trcala za ogromnim rizikom.
Dakle, on jeste kriv, i ubica i kreten i sve to... ali je ona to mogla da vidi i opet je trcala za njim.... a verujem i da je palilo to kad bi on svoju "dobrodusnu" prirodu usmeravao ka nekome drugom, tj kad bi nekoga drugoga maltretirao jer bi se ona osecala kao devojka zestokog momka....
|
|
|
| |
|
 |
njanja1011 *look by njanja*

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...

|
|
Znači tip je bolestan skroz...
treba na psihijatriju a ne u zatvor i to na doživotno...jer za ovo nema lijeka.
Kakva god da je bila nije zaslužila da na ovako svirep način okonča svoj maldi život.
Na kraju krajeva svako ima pravo da radi sa svojim životom šta hoče i da ga živi kako hoće,tu nema nikakvog komentara.
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
| |
|
 |

|

|
|
Monstrum Darijan cvileo pred policijom
Policajci kažu da su krenuli po "žestokog momka" a uhapsili nabildovanu kukavicu i "slinavka". Ubistvo Vladislave Červenko policiji prijavio rođak od koga je Darijan Musić tražio pare za beg.
Na blatnjavom seoskom putu iznad Batnjika, duboko u planini Tresavi, preko koje vodi jedan od sporednih puteva ka severu Kosova, uhapšen je preksinoć, oko 2:45 sati, Darijan Musić (25) iz Novog Sada, osumnjičen za ubistvo manekenke Vladislave Červenko (25).
Išao je drumom pešice, više bauljao po pomrčini, kad su ga policajci zgrabili... Sve je bilo gotovo za nekoliko sekundi - otkrio je juče "Kuriru" nekoliko detalja akcije izvor upućen u hapšenje surovog ubice.
Samo koji tren kasnije veliko iznenađenje čekalo je policajce, naviknute na sve.
"Očekivali su žestokog momka, krupnog, nabildovanog i naoružanog, spremnog na otpor... Umesto toga, uhvatili su osobu ne višu od 160 centimetara koja je jedva stajala na nogama" - priča izvor beogradskog tabloida.
Dok su mu policajci stavljali lisice na ruke, Musić je zaplakao!
"Počeo je, bukvalno, da slini, plače, kukumavči... Nije tu bilo ni traga od nekog žestokog momka. Nije ličio na čoveka spremnog da se ubije, a imao je nameru da se prebaci u albanski deo Kosovske Mitrovice".
U istrazi je otkriven i detalj kako je do saznanja da je Vladislava ubijena, uopšte došlo. Posle ubistva Darijan nije imao para za beg pa je novac tražio od majke, kojoj nije rekao šta je uradio, a zatim od rođaka i druga.
"Rođaku je rekao da strahuje da je ubio Vladislavu, a ovaj je to javio policiji", piše "Kurir".
Darijan je hteo da ukloni leš, pa je, pod lažnim izgovorom da mu je ukraden bicikl, tražio od predsednika skupštine stanara da pregleda snimke kamere za video-nadzor u zgradi.
"On je zapravo želeo da vidi da li kamere snimaju ulazna vrata kako bi neopaženo izneo leš iz zgrade. Medutim, kad je shvatio da snimaju ulaz, odustao je od te namere".
U saslušanju u policiji Musić je priznao ubistvo i do detalja opisao kako je tukao, između ostalog i "udarcima iz ultimejt fajta" nesretnu devojku dok joj nisu bila polomljena rebra, udovi, otkazali bubreg i jetra...
Ubica Musić godinama je brutalno tukao manekenku Vladislavu, vozio je u gepeku kroz grad, slomio joj je nos, ruku... priča za "Blic" njena prijateljica.
"Pokušavala je da ga ostavi, ali mu se uvek vraćala. Plašila ga se i prijavljivala ga policiji zbog brutalnosti. Na kraju bi uvek odustajala od svih optužbi" - potreseno priča prijateljica ubijene devojke, napominjući da je Vladislava zbog zlostavljanja tražila i pomoć psihologa.
Manipulisao je njome kako je hteo, potkupljujući je poklonima i drugim stvarima koje sebi nije mogla da priušti - navode prijateljice fotomodela, napominjući da je Vladislava često boravila u Darijanovom stanu, gde je on živeo s majkom.
Komšija osumnjičenog tvrdi da je Vladislavu često viđao da dolazi u stan Musića, kao i da se znalo da je tuče i da je ranije imao problema sa policijom.
"Bio je oduvek nasilan. Trpela je neverovatno batinanje, dolazila je kući s podlivima. I mi smo ga prijavljivali zbog nasilja, ali ona nije htela da ga ostavi", potvrđuje navode i rođaka žrtve.
"Blic" prenosi i neke detalje iz Darijanovog detinjstva. Otam mu je bio bokser i nasilnik koji je navodno često tukao suprugu a ubio se kada je Musić bio u osnovnoj školi.
(MONDO, foto: Facebook)
Na sahrani manekenke i majka ubice
Vladislava Červenko (25), novosadska manekenka sahranjena je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu, dok je gotovo istovremeno njen ubica Darijan Musić (25) prebačen u pritvor na Klisi.
Od Dade, kako su je zvali najmiliji, oprostili su se roditelji, rodbina i nekoliko stotina ljudi, a na sahrani je bila prisutna i ubičina majka Borka Musić.
“Zvala nas je njegova majka da pita da li može da prisustvuje sahrani i rekli smo da može jer znamo koliko je volela. Nije žena kriva zbog sina“, kažu rođaci ubijene devojke.
Porodica je bila u suzama, Vladislavinim sestrama je pozlilo, a drugarice su , odmahujući glavama, govorile da i dalje ne mogu da veruju da Vladislave više nema, piše "Blic."
Darjan Musić je uhapšen pre tri dana u duboko u planini Tresavi, preko koje vodi jedan od sporednih puteva ka severu Kosova.
Na saslušanju u policiji Musić je priznao ubistvo i do detalja opisao kako je tukao, između ostalog i "udarcima iz ultimejt fajta" nesretnu devojku dok joj nisu bila polomljena rebra, udovi, otkazali bubreg i jetra...
(MONDO, foto. Facebook)
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
A cviliti zna, jel'? Kad je ubio učinio je to sa lakoćom i bez suza.
|
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
njanja1011 *look by njanja*

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...

|
|
Haaaa!!!znaci zgranuta sam...
kakav bolesnik,uzas...
cus udarci iz ultimat fajta...
uzas!nemam rijeci...
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|