:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Glumac Čening Tejtum kaže da će uzeti godinu dana odmora od snimanja filmova.
Glumac kaže da će celu narednu godinu odmarati od glume, ali će se oprobati iza kamere.
U ovoj godini Čening Tejtum je stekao svetsku slavu, snimio pet veoma uspešnih filmova i postao najseksepilniji muškarac na planeti, pa narednu planira da se, ako uspe, povuče iz javnosti i posveti režiji.
Čening Tejtum kaže da već ima nekoliko ideja koje bi rado režirao i da će se njima baviti naredne godine, kada će u bioskopima da se pojave filmovi "G.I. Joe: Retaliation", "Side Effects", "White House Down" i "Foxcatcher" koje je snimio ove.
"Zbog neverovatnih prilika koje sam dobio kao glumac ne želim da zapostavim drugi posao koji volim. Želim da se režiji posvetim ozbiljno i mislim da ćemo koscenarista 'Magičnog Majka' Rid Kerolajn i ja uspeti da napravimo dobar film."
Majk kaže da njih dvojica za sopstveni projekat ne bi imali "herca" da ih Stiven Soderberg nije naučio kako se to radi tokom snimanja "Magičnog Majka".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
zamisli ti kad je neko sa njegovom facom i njegovim usima i ovim misijim ocima
i sirokim bokserskim nosingerom...najseksipilniji muskarac
znaci da bi bio naj seksipilan moras da snimis pet filmova a nema veze sto malo licis na stakora
strasno
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|