www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šta vino koje pijete govori o vama
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2012 4:38 pm    Naslov poruke: Šta vino koje pijete govori o vama Na vrh strane Na dno strane

Ljubitelji crnog vina su dobrostojeće osobe zadovoljne životom, belo biraju praktični tipovi, dok u rozeu uživaju - "zavisnici" od društvenih mreža.

Udruženje French Wines with Style organizovalo je istraživanje koje donosi neke opšte karakteristike prirode i karaktera ljubitelja određenih vrsta vina. U istraživanju je učestvovalo 2.000 osoba, od kojih se očekivalo da odgovore na pitanja u vezi sa omiljenom vrstom vina, godišnjim prihodima, karijeri, stilu života...

Evo šta o vašim navikama, društvenom životu i finansijama navodno može da se "pročita" iz vina koje volite.

U crnom vinu uživaju dobrostojeći ljudi, opušteni i zadovoljni svojim životom. Najčešće imaju fakultetsku diplomu i u braku su, a za čašom vina posežu češće od onih koji piju belo ili roze.

Oni koji biraju belo vino ne vole promene, vedre su prirode i životu pristupaju praktično. Najčešće nisu u braku, već sebe opisuju kao "srećne samce".

Ljubitelji rozea žude za stalnim promenama, a među njima je najveći procenat osoba koje su u srećnoj, stabilnoj vezi, ali bez "papira". Oni provode i najviše vremena na Facebooku, na kojem imaju u proseku 146 prijatelja, prenosi "Telegraf".

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 19, 2012 7:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja kadf popijem malo vina ja bi se samo mogo malo ljubiti.... Crying or Very sad Crying or Very sad
zato kad dodzem malo popit kuci ne smijem reci da sam pio vino Confused

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 19, 2012 10:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bezveze ovo i čitam, pa ja vino ne pijem nikada! Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Šta vino koje pijete govori o vama Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon