Evo jedne ankete za dame, pomozite muškarcima da odluče kako će izgledati ovog proleća...
Kad bi muškarci mogli sami da odlučuju (za njihovo dobro to im ne treba dozvoljavati previše često), verovatno se ne bi brijali ni jednom nedeljno, a kamoli jednom dnevno. Ali, na sreću, još neko se tu pita, pa naokolo ipak ne hodaju pećinski ljudi...
Ženama se (uglavnom) više dopadaju glatko izbrijani muškarci, a tradicionalni simboli muškosti - brada i brkovi izgleda odlaze u zaborav.
To potvrđuju i istraživanja antropologa, u studiji objavljenoj u magazinu Bihevioralna ekologija navodi se da žene muškarce sa bradom doživljavaju kao "starije" i "agresivnije".
Ženama koje su učestvovale u istraživanju prikazane su fotke glatko izbrijanih i muškaraca sa bradom, sa različitim izrazima lica, a većini dama privlačniji su bili obrijani muškarci, bez obzira na to da li na slici imaju agresivan ili opušten izraz lica.
Zanimljivo je da muškarci "bradonje" doživljavaju drugačije: oni bradu doživljavaju kao simbol višeg socijalnog statusa... Ovo, naravno ima dublje korene, određeno je tradicionalnim kulturnim obrascima, uostalom, ne kaže se bez razloga "to je on, glavom i bradom".
Ali, da vidimo šta kažu dame.
Ako vam je cilj da ovog proleća "smotate" lepoticu iz kraja, bacite pogled ovih dana na rezultate naše ankete i vidite šta vam je činiti.
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
pa da vole one sa keramuickim licem... a sa njeznim...mirisnim i lijepim..cisto sumnjam..
ili jos nisu osjetile sta je prava muuska 10 satna brada i kad ona zazari..i kad lice plane posle toga
a sto se tice drugih osjetljivih dijelova tijela..ni za to mi vala ne treba brada...
mene je priroda obdarila... i nagradila...s necim sto znam da koristim...veoma kvalitetno i kvantitetno.. to kad zazari..kosu sebi cupaju sve i jedan misic poskakuje ko pod el-shokovima ...koiljena i vilice drhte i sklocaju
to zamjenit ne moze nijedna brada ni brk...
nemogu da dodcekaju...da to dobiju kakava brada i kakav brk...
to je za one sa malom pisom od 15 ak cm... tehnicare a ne za nas plecate i goleme lijepe..zgodne i plodne...krajiske ljubavnike
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Vala...ja odabrah sebi šarmantne pa bili izbrijani ili ne. Taman mogu da biram u ovim svojim godinama. Malo sutra.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma