www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da ti ne objašnjavam gde sam bio...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 04, 2013 7:42 pm    Naslov poruke: Da ti ne objašnjavam gde sam bio... Na vrh strane Na dno strane

Muškarac iz Njujorka inscenirao kidnapovanje da ne bi devojci morao da objašnjava gde je bio.

Ramel Petvej (36) pronađen je vezan, sa lepljivom trakom preko usta, na jednom parkingu u Bruklinu. Prolaznici koji su ga pronašli pozvali su policiju, i Petvej je u stanici ispričao svoju "potresnu" priču.

Rekao je da je pre dve nedelje otet na ulici, da su ga dva muškarca strpala u plavi kombi i držala zarobljenog dva dana.

"Priča je bila prepuna detalja, govorio je da su ga povremeno tukli, žalio se na bol u rebrima, pokušavao da se seti lokacija na kojima su ga držali...", rekao je jedan od pozornika.

Pošto Petvej nije mogao ni da opiše napadače, ni da kaže gde su ga držali, policajci su postali sumnjičavi. Pritisli su ga, i priznao je da se sam vezao i "ostavio" na parkingu, jer je pokušavao da izbegne svoju devojku.

Petvej je dve nedelje izbegavao njene pozive ili pokušaje da se vide. Ignorisao je SMS i glasovne poruke, a kada se uspaničio, nije smeo da se suoči sa njom.

"Celu šemu je izmislio da bi imao izgovor zašto je 'kulirao' devojku. Bilo je patetično", rekao je jedan od policajaca.

Petvej je uhapšen i biće optužen za lažiranje kidnapovanja i ometanje policajaca u radu.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Da ti ne objašnjavam gde sam bio... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon