www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tražio od suda da se kćerki blokira Fejsbuk
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 05, 2013 5:02 pm    Naslov poruke: Tražio od suda da se kćerki blokira Fejsbuk Na vrh strane Na dno strane

Otac jedne trinaestogodišnjakinje u Belfastu zatražio je od suda da prisili Fejsbuk (Facebook) da "preduzme sve neophodne mere" kako njegova ćerka ne bi pristup profilu.

Roditelj se obratio sudu kada je saznao da je njegova ćerka postavila nekoliko svojih golišavih fotografija na Fejsbuku i uspostavila kontakt sa starijim muškarcima.

Iz društvene mreže su naveli da oni nemaju moć da spreče tinejdžerku da koristi njihove usluge jer ona uvek može da kreira bezbroj novih profila ili da pristupi sajtu sa drugih uređaja.

Odbacujući očev zahtev kao neizvodljiv, sudija Visokog suda u Belfastu je istakao da je Fejsbuk stvorio "monstruma koji je nemoguće kontrolisati".

Prema pisanju "Telegrafa", slučaj ilustruje brigu mnogih roditelja zbog slabe kontrole i sistema nadzora više od jedne milijarde korisnika Fejsbuka.

(Tanjug)

Zarkoo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 29 Sep 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 06, 2013 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahaha strasno ..

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 06, 2013 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja vam samo kažem da je taj fejs jedno veliko zlo današnjice za one koji ga ne koriste u normalne svrhe i smatram da je taj zabrinuti otac u pravu. Ako već nije znao da je mala otvorila fejs sasvim je normalno da je reagovao kao i svaki pravi otac koji ne želi da se njegova tako mlada kćer izlaže očima javnosti i cijelog svijeta. Fejs je zlo, i od toga ne odustajem. A većina onih koji ga koriste su totalno opsjednuti i navučeni kao na drogu, imam primjera koliko hoćete. Ja ga ne koristim, nikad i neću, dovaoljan mi je ovaj naš sajt, da pročitam šta želim, da napišem koji pametnu ili glupu, a ne da povazda citiram neke dubokoumne mozgove, a da pri tom i ne pročitaju niti jedno njegovo ili njeno djelo. Iz njihovih glava se vide samo neki citati, navodi, rekla-kazala, i onda mi vele djeca pametna. Ma, jok! Osnovne stvari i kulturu pisanja ne poznaju, a kamoli kulturu dijaloga.

Zarkoo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 29 Sep 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 07, 2013 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A kao moze se koristiti u normalne svrhe ? To je jedno djubre tesko Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Tražio od suda da se kćerki blokira Fejsbuk Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon