www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Danijel Djurić je rešio da ponovo pomrsi konce kolegama!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 41

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 12, 2013 3:38 pm    Naslov poruke: Danijel Djurić je rešio da ponovo pomrsi konce kolegama! Na vrh strane Na dno strane

Danijel Djurić je rešio da ponovo kao početkom 2000. god. pomrsi konce kolegama na estradi.

Nakon petog albuma „Put u igubljeni raj“ izdatog prosle godine za City records, Danijel svojoj publici priredjuje novo iznenadjenje pesmom „Gde si sada ti“ u kojoj će mu podršku pružiti Indy.

Pesma je mesecima pripremana i nešto je totalno drugačije od svega što sam ja do sada snimao, pevljiva je i osvaja već na prvo slušanje, u opticaju za duet su se našle pored Indy još dve-tri pevačice, ali već na prvom sastanku sa Indy energije su se poklopile i izbor je definitivno pao na nju.

Ono što je takodje zanimljivo vezano za ovaj duet je to što će isti izaći u dve verzije jedna na srpskom jedna na romskom, a za istu će biti uradjena i dva spota, koja ovih dana trebaju da se realizuju na relaciji Beograd – Beč.

Danijel koji je inače kompozitor ove numere, u istoj najavljuje kao iznenadjenje i još jednog gosta, ali je po tom pitanju za sada ostao tajanstven.

Što se samog spota tiče biće nešto do sada drugačije kada je domaća video produkcija u pitanju, a kroz neverovatne transformacije će proći i Danijel I Indy kada je u pitanju njihov imidz u spotu.

Danijel otkriva deo pesme :
„Gde si sada ti, ko li mi te ljubi,
Od milion njih niko kao mi,
Javi mi se kad prodješ kroz Beograd,
Da znam da dobro si...“

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Danijel Djurić je rešio da ponovo pomrsi konce kolegama! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon