:: |
Ko češće želi seks? |
Moja devojka/žena |
|
0% |
[ 0 ] |
Moja devojka/žena |
|
0% |
[ 0 ] |
Ja želim češće nego što želi ona |
|
75% |
[ 3 ] |
Ja želim češće nego što želi on |
|
0% |
[ 0 ] |
Podjednako |
|
25% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 4 |
|
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Ako mislite da muškarci žele seks više nego žene, varate se. Reč je o predrasudi koju su oborila naučna istraživanja. Kako je u vašem "krevetu"?
Tradicionalno verovanje da muškarci žele seks češće nego što to žele žene, više "ne pije vodu". Žene žele seks podjednako često koliko i muškarci, nekada i češće!
Istraživanje koje je obuhvatilo 1.000 parova iz Engleske, Nemačke, Španije, Japana i Brazila, koji su u vezi od jedne do 51 godine, pokazalo je da su najsrećniji oni muškarci koji se često ljube maze i sa svojim partnerkama, dok su najsrećnije one žene koje često imaju seksualne odnose, a ne trenutke nežnosti sa svojim partnerima.
Muškarci koji retko razmenjuju zagrljaje i poljupce sa partnerkama, bilo da su im žene, bilo devojke, su se izjasnili kao manje zadovoljni svojim životom, dok ženama na zadovoljstvo ne utiču znaci pažnje i mazuckanje, već kvalitet i učestalost seksualnih odnosa.
Interesantno je i to da stariji muškarci žele više nežnosti, dok starijim ženama nedostaje seks.
Takođe, utvrđeno je i da muškarci sada češće od žena odbijaju seks, a razlozi koje navode su stresan dan na poslu, umor, glavobolja, pun stomak, previše alkohola.
Po svemu sudeći, uloge parova u njihovom seksualnom životu su se izmenile. Kako stvari stoje u vašoj vezi/braku?
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
harisbr Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Avg 2009 Poruke: 26

|
|
Fala bogu da nije zvono jednim na nama muškarcima.
|
|
|
|
|
 |
supervlada Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Sep 2010 Poruke: 1

|
|
Kaze se " ne drzi vodu ", kao sinonim za nesto sto je pouzdano, ne propusta.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Koliko sam za sve ove godine primjetila i moje i njegove želje su usklađene u potpunosti, nemam sa tim problem, niti sam se pitala dok ovu anketu ne vidjeh.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|