www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pokušao da zgazi ženu i taštu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 08, 2013 7:06 pm    Naslov poruke: Pokušao da zgazi ženu i taštu Na vrh strane Na dno strane

Policija odredila jednomesečni pritvor D. S. (33) zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, nakon što je automobilom na železničkoj stanici u Belotincu 5. aprila udario suprugu Sanju Stojanović (33), s kojom se razvodi, i njenu majku Snežanu Milosavljević (70).

Sanja je zbrinuta u Klinici za neurohirurgiju, a njena majka će zbog preloma butne kosti morati na operaciju.

"Živeli smo u braku 12 godina, imamo četiri sina. Otišla sam od njega pre dva meseca i podnela zahtev za razvod braka i krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici", kaže za "Blic" ova žena.

"U petak sam s majkom, tetkom i njenim sinom sišla iz voza u Belotincu i krenula u Čapljinac, gde sad živim. Presreo nas je i udario mene i majku pesnicom u glavu. Uspela sam da pozovem policiju, ali je seo u "jugo“, zaleteo se i udario nas kolima", priča Sanja, koja je udarila u šoferšajbnu, a potom pala na zemlju i osvestila se tek u bolnici. Stavljena joj je zaštitna kragna i naređeno joj je mirovanje, a u bolnici je, kaže, saznala da je njenoj majci slomljena butna kost i da će morati na operaciju.

Sanjin brat od tetke Zoran Stoiljković bio je očevidac i tvrdi da je reč o "klasičnom pokušaju ubistva“.

"Kada je na Sanju naleteo kolima, preletela je tri metra. To je pokušaj ubistva. Posle toga je hladnokrvno izašao iz kola i udario moju majku pesnicom, a potom je krenuo na mene, ali sam se odbranio. Sreća po njega pa je naišla policija", kaže za "Blic" Stojiljković.

(MONDO/Tanjug, foto ilustracija: MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 10, 2013 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pre nego dignes none otvori oci..pa posle dizi none...sreco moja...
udas se za budalu pa kad vidis da je budala..onda...sebi ucinis to da te zgazi kolima...

kad deset ljudi kaze da nesto nije u redu..a dvoje da je u redu...
uglavnom to nije u redu...i to shvate i to dvoje,sto im je sve bilo uredu.....nakon nekog vremena...
tako je u zivotu...

a i on budala..zivot sebi upropasti..pusti je nek ide...
kome ce trebati takva vec koristena...i obiljezena...
..mozda nekom slicnom skartu...

ne podrzavam nasilje..ali i meni je mnogo puta palo napamet...i svakom zivom..koga znam...
znaju zene to da isprovociraju... i da te dovedu do ludila... Rolling Eyes
posebno ako vide da mogu..to da rade...
tesko je danas..uopste..biti zena...neke ni ne znaju sta to znaci...nije to samo spol...i naziv u rodnom listu..
nosi to sa sobom niz odgovornosti,.,,,jedna je..da ces jednom biti majka..
i da trebas da pazis kako se ponasas...zbog tog djeteta....

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pokušao da zgazi ženu i taštu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon