www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kada ste sinoc legli?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 65, 66, 67  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~
::  
Autor Poruka
jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 07, 2013 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oko opola 12..ali sam zaspao tamo ko jedan Embarassed Embarassed Embarassed jer sam bio strasno nemiran kao i uvijek kad popijem koju vise..nego inace...Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Kosovce.3
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 65

Datum registracije: 10 Nov 2010

norway.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 08, 2013 5:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam jos, sad cu da legnem!
Wink Wink Wink Neispavana treca smena, eh sto volim nocno dezurstvo.....

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 08, 2013 11:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oko pola sest a usto sam u 10 do devet Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
nisam mogo spavat... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad msm nisam se zaljubio Rolling Eyes
nego me nazivcirao olos... Evil or Very Mad
i morao sam oko pola jedan da idem malo da vozim auto po auto putu...da se smirim Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
i nesto sam bas zelio da me saobracajci pokusaju da zastave...Rolling Eyes
da ih zgazim kolima... Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing
to je dok sam malo mislio da vozim svoja kola... Rolling Eyes
tolk'o sam bio ljut da nisam znao ni koja kola vozim Rolling EyesRazz
al' srecom nisam vozio svoja kola... Rolling Eyes
a ova koja sam vozio...njima ne pada napamet da zaustavljaju.. Rolling Eyes ta kola niko ne zaustavlja..Confused Confused
jer znaju svejedno da im necu stat..jer vide da negdje zurim ...cim se jedva vucem 190km/h Rolling Eyes
a moze i minimum 220 ...ima jos gasa...i za vise... Rolling Eyes
samo nema puta dovoljno Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
jedino kroz onu pijacu da progulim...Confused ko prljavi hari Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
samo sto ja nisam bio porljav tusiro sam se...nekolicinu sati pre toga... Laughing Laughing Laughing
i kmirisao sam na nevolju... i kamaru fizdarija...Confused Confused

sinoc....da sam bio pijan ne daj boze nekim slucajem...
danas bi se imalo sta cuti i procitati u vijestima... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
al' plasim se da ce se to sve potrefit jednom kad budem pijan...
ima sine da im uletim ko ninja....i iza mene ce da ostane samo pustos i zgariste.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing

salim se ja malo..Mr. Green

al' bio sam stvarno ljut...ljut...i lud...ko onaj bijeli nocni leptir...sto me za prfi maj spopadao...stalno mi se u lice zabijao...Evil or Very Mad
sto sam ga trpio i trpio Crying or Very sad i na kraju gitarom moro sredit..Crying or Very sad Crying or Very sad kad sam ga sastavio...
samo je pravolinijski krenuo ka zemlji..i naravno da sam ga docekao na volej i opalio ljevicom..Rolling Eyes Razz
odlletio je 10 metara brzo ko metak..Confused
i zabio se ogradu Rolling Eyes
i naravno...krenuo sam za njim Evil or Very Mad da ga dokrajcim...da ga upaljacem..sprzim...Crying or Very sad
ali nije se ni mrdnuo vise Confused Razz Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

tako cu i olosa..jednog..kad ga budem opalio..ljevakom u potiljak...pa desnom u koljeno jedno pa drugo..onako petom da hrskavica se razleti ko staklo...
pa onda desnim volejom ga docekati...u po face...
samo boga ili vraga svejedno mi je...molim... da tada budu uslovi za gojzerice...
tako da mu glavu nece sastaviti...ni vma...strucnjaci... Rolling Eyes i daj boze da stanem na tome...
obecao sam mu minumum 6 mjeseci korita....i 2-3 godine stakica.... Wink
i to cu tako sve odraditi..da cu imati 30 izuzetno cjenjenih svejdoka...
da sam bio na mjesecu tada..a ne na nekom drugom mjestu... Wink

love is all you need
......

medda
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 27 Nov 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 08, 2013 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oko 23

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 09, 2013 1:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jutros u 9 Mr. Green

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 13, 2013 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mmm oko pola 1 cini mi se Wink

medda
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 16, 2013 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oko 00

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 16, 2013 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oko pola 3.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 22, 2013 9:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pola dva Rolling Eyes bolje da sam lego u pola deset... Rolling Eyes

love is all you need
......

medda
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 24, 2013 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oko 23 30

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 27, 2013 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oko....dvanaest-jedan valjda, ne secam se Rolling Eyes

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 28, 2013 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oko pola 00h.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> Kada ste sinoc legli? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 65, 66, 67  sledeća
Strana 62 od 67

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon