www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Što bi vas razveselilo ovog trenutka?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2012 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovog trenutka bi me razveselilo da vidim svoje staro društvo na domaćem Laughing Laughing

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2012 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo jedna stvar u životu - da će mi se mama oporaviti,i još živeti godinama...

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 28, 2012 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dan prije nesreće.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2012 4:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da dodje neko na trac da ga zafrkavam Confused

love is all you need
......

njanja1011
*look by njanja*
<b>*look by njanja*</b>

Godine: 38

Datum registracije: 14 Sep 2010
Mesto: Između planina i mora...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2012 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da vidim svoju sestru...

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2012 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da sam sad pred jednim vratima... Crying or Very sad

love is all you need
......

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 34

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2013 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedan njegov smešak. Very Happy

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2013 10:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos jedno dve nedelje odmora

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2013 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nista.... nema potrebe...za veseljam..danas tugujem....tj danas...sam umro..a ziv sam....
odlucio sam da se ne veselim vise...aha..al' malo sutra....Laughing sve ja prezivim....
pa i ovo..cu... Rolling Eyes dzaba sam ja toliko pricao....kad dodje jedan smrad....i on je bitniji..i njegova nebulozna slihterska prica..koja nema veze nikakve sa vezom....
jer to ne postoji...niti je kad postojalo....sve je to zafrkancija..i to jos samo oni sa
tumorom na mozgu nisu shvatili..jer im mozak dobro ne radi....Rolling Eyes jer je bolestan...i jako prljav...
im je pogled na okolinu i sve zivotne bitne stvari....zbog kojih se glava gubi..kod nas....
ko dobar dan...svako trece rokanje..je rokanje..zbog neke zene....Laughing
jbg takvi smo mi...bosanski krajisnici..sve diraj moje zenu i ljubav..ba na kolac cu te nabiti...Laughing Laughing

smradic...Very Happy
kojeg ja u zivotu ne bi nikad nigdje sreo...jer ne postoji zivotno obitavaliste..
gdje bi on mogao da se krece a gdje se ja inace krecem...njega bii tu opodma neko isutu..jer se vidi na faci da je olos i mali su**ic...a moja raja takve ne voli...ne voli ih niko..pa ni mater rodjena..iako im to kaze...ali laze...i posle ide u crkvu da okaje grehe sto djete svoje laze..da ga voli Confused Laughing

ne bi ga skapirao...
ni da zivi stan do mene..ne bi ga primjetio... Rolling Eyes
jer je nize bice od mene..nizi oblik ljudskog stvorenja..i zivi dole nisko...
a ja gledam pravo..na metar i osamdeset cm..otprilike..tu su mi oci.:lo:
i sve sto je nize a nije cura sa normalnim i zgiodjusnim ocima i crnom kosicom...
i normalnim grudima..i dugim nogoicama.....mene ba ne interesuje....Rolling Eyes Laughing
a inace...rijetko kad dolje gledam..po blatu rijetko hodam ...
i po nekim mjestima gdje bi mogao stati na recimo izmet.... Laughing Laughing Laughing
a kad hodam po prirodi onda stanem u blato...Confused
ali ono zdravo prirodno.a ne gradsko..Confused
jer nisam slejak...gradski..papak....pa da hodam prljavih i blatnih cipela...Confused
da me se roditelji odreknu..i kazu da sam izrod...Confused Laughing iako jesam..izrod..cim trpim neka sr***
stari moj bi vec sad skako nekome po glavi....i udaro ga betionskim blokom po ledjima...
ja nisam takav...
po njemu (blatu)
ne hodam ni ne znam da l ga ima uopste Shocked..
nisam ga vidio 20 godina najmanje... Rolling Eyes sem an cipelama papaka...Rolling Eyes
i pazim po sumici sta mi se mota oko nogu jer ima zmija.... Shocked
a u gradskoj i urabanoj zoni ne pazim....jer te zmije tu sto se nalaze paze jako dobro
da mi se ne motaju oko nogu ..jer znam veoma jako da ih nagazim...kad malo popijem..i razveselim se...pa onda volim i rajhja da se veseli..jer svakome je drago kad..neko normalan.,.nekog olosa...
poravna sa patosom....Confused
i idem dalje... Rolling Eyes
a ove u sumici su plemenite..zivuljke..i pazim da ih ne povredim... Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing

salim se ja malo..Confused dok se jednom doobro ne napijem... Very Happy
pa dignem sa racune nesto rapa i uzmem sosku i krenem na jedan let.... do ciriha..pa onda presjednem...pa idem dalje....Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

---X---GIRL
[●Sancta ஐ Sapientia●]
<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 18, 2013 12:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da Nenad dodje ranije sa posla i krenemo bar do 2 kod Jelene Rolling Eyes

Kosovce.3
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 65

Datum registracije: 10 Nov 2010

norway.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 19, 2013 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najvise bi merazveselilo da sam na stablu punom zrelih, socnih mmmmmmm

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 19, 2013 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedan voćni kup sa sladoledom.. Very Happy

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> Što bi vas razveselilo ovog trenutka? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  sledeća
Strana 28 od 40

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon