:: |
Koja čokolada je tebi draža - bela ili crna? |
Crna |
|
50% |
[ 2 ] |
Bela |
|
25% |
[ 1 ] |
Obe! |
|
25% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 4 |
|
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Čokolada je neprikosnoveni lider među slatkišima. Postoji nekoliko vrsta koje se razlikuju po sastavu i ukusu, ali su najpopularnije bele i crne. Koje su tebi draže?
Crna čokolada je poznata kao gorki proizvod od kakaa, mada nije baš tako. U njen sastav ulaze rendana pržena zrna kakaoa, kakao putera i šećera u prahu. Ako poslastičar doda više šećera, gorčina se potiskuje.
Mlečna čokolada, kao što joj i sam naziv govori, sadrži u svom sastavu mleko i krem.
Bela čokolada se često pogrešno smatra nepunopravnim članom ove slavne poslastice. I ona se, zapravo, pravi od kakao putera, a poseban ukus joj daje kombinacija vanile i mleka u prahu.
Ova čokolada nije crna jer su nju ne stavlja kakao u prahu.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Opaaaa.....svaka je dobila po jedan glas!
Lično, ne volim nešto posebno čokolade. Recimo...rijetko se kad sjetim da je kupim kada poželim nešto slatko, i gotovo nikad mi nije prvi izbor, ali i kada uzimam uzimam bijelu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
|
|
 |
DomaciGermany Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Maj 2013 Poruke: 42

|
|
Čokolada - CRNA, minimum 90% kakao.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|