www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Redosled šminkanja
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 03, 2008 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

-Krema za lice
-Tečni puder
-Kuglice
-Olovka za oči
-Senka
-Krejon
-Maskara
-Rumenilo i
-Sjaj Wink

Dama sa Balkana
¤ dišem za tebe ¤
<b>¤ dišem za tebe ¤</b>

Datum registracije: 07 Avg 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 12:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

- na očišćeno lice stavim kremu, zatim:
- mrvica pudera na obraze
- korektor
- oči obrubim crnom olovkom za oči
- crna maskara
- malo rumenila
- labello ( cherry )

I to je to... =)

Mrs Bella
jagode sa šlagom.
jagode sa šlagom.

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Djevojacki san :*

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 21, 2009 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

- Krema za lice
- Tecni puder
- Puder u prahu
- Sjenilo za oci
- Maskara
- Rumenilo
- Sjaj za usne

Nadam se da nisam nista zaboravila Very Happy

Rada_zemunka
•♥...by your side...♥•
<b>•♥...by your side...♥•</b>

Godine: 27

Datum registracije: 31 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 23, 2009 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm ja krecem ovako Smile

(ponekad krema), puder, senka sa oci, alajner ili kreon, maskara i sjaj na kraju Smile

cherry-girl
¤¤Vatra i Led¤¤
<b>¤¤Vatra i Led¤¤</b>

Datum registracije: 21 Maj 2009

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 24, 2009 4:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tecni puder
sjenilo za oci
maskara

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 03, 2010 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1. krema za lice
2. primer
3. tecni puder
4. korektor ispod ociju
5. podebljati obrve
6. sena za oci
7. opet korektor (od sene)
8. olovka za oci, unutra, ponekad i na kapku
9. rumenilo
10. maskara

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 16, 2013 12:49 am    Naslov poruke: 15 korisnih saveta za šminkanje Na vrh strane Na dno strane

15 korisnih saveta za šminkanje

Kako biste se što bolje našminkale treba vam samo malo prakse i vežbe, kao i naravno dobre ideje, a uz nekoliko trikova uvek možete da istaknete ono što lepo pristaje vašem licu i time sakriti sve mane. Sve je stvar vizuelnog efekta.

Pitanje na koje bi svaka devojka želela da zna odgovor jeste kako naneti savršenu liniju ajlajnerom?
Makeup stručnjak Rej Moris je tu da pomogne: "Stavite malo lepljive trake ispod oka kako biste lakše pratili i iscrtali pravu liniju"!

Selebriti šminkerka Karmindi preporučuje da se pri izboru ajlajnera odlučite za neke manje tradicionalne boje, kao što je crna. "Izbegavajte crni ajlajner, jer on sužava oblik vaših očiju. Isprobajte neki u boji koji će definisati vašu gornju liniju trepavica".

Crna maskara ponekad može da bude dosadna, pa zašto se malo ne zabavite i dodate malo maskare u boji samo na vrhove svojih trepavica? Osim toga to može da da osvežavajući izgled vašim očima.

Idete pravo sa posla na žurku? Karmin smele i upadljive boje lako će vaš izgled pretvoriti u večernji.
Želite savršene, a prirodne obrve poput Megan Foks? Popunite ih senkom za oči boje slične obrvama, što će im dati mekši i prirodniji izgled, više od krejona.

Kozmetičarka Meri Volfgang veruje da svaka žena treba da ima karmin koji je za nijansu svetliji od njene prirodne boje usana. To je brz i jednostavan način da vaše lice dobije vedriji izgled.

Kozmetičarka Gabrijela Orozko tvrdi da je zdrava i hirdrirana koža od velike važnosti kada je šminka u pitanju. "Počnite sa korišćenjem tonika i gelova za čišćenje lica, a potom nanesite kremu i serum. Ako vaša koža izgleda dobro, svaka šminka će izgledati sjajno"!

Da li vas nerviraju vaše kesice i nadutost u području ispod oka? Za to postoji rešenje ukoliko svakodnevno nanosite kremu koja će hidrirati kožu.

Da li ste znale da postoji sprej koji se nanosi na lice kako bi vaša šminka bila postojana satima? Idelano za matursko veče!

Baš kao i sve, tako i šminka ima svoj rok trajanja, a to izgleda mnoge devojke ne shvataju! Maskaru ili alajner recimo treba zameniti nakon najviše tri meseca korišćenja.

Baš kad ste pomislili da vaš korektor ne može da čini više čuda, bićete iznenađeni da možete da ga primenite i na svoje kapke kao bazu ispod senke za oči!

Mejli Ronkal, makeup stručnjak, savetuje da prilikom stavljanja bronzera prvo treba da počnemo od oboda našeg lica, a potom da nanosimo na čelo, nos i bradu.

Svaka devojka želi da ima istaknute jagodice, a to lako može da se postigne i bez plastične operacije. Jednostavno nanesite bronzer ispod obraza i highlighter na jagodične kosti, što će učiniti da izgledaju veće.

Patite jer su vaše oči često krvave, odnosno crvene? Beli krejon ili ajlajner u uglovima očiju učiniće da crvenilo prividno nestane.

Jeste li znali koji je trik kod nanošenja rumenila?
Uvek ostavite oko dva prsta prostora od nosa do mesta gde rumenilo počinje.

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Redosled šminkanja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon