:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nije lako biti objektivan kada sudimo o sebi "u krevetu". Ni bivše ljubavi nisu baš najiskrenije, naročito ako ste vi njih ostavili. Zato je najbolje da vas oceni "stručnjak".
Inovativna aplikacija-dnevnik, dvosmislenog naziva Spreadsheets (u slobodnom prevodu tabele, ali i širenje čaršava) omogućava korisnicima da izmere koliko su dobri u krevetu.
Korišćenje aplikacije je jednostavno. Dnevnik se mora voditi redovno, što znači da se redovno upisuje kada ste imali seks, koliko je trajao, a postoji i merač za nivo ostvarenog zadovoljstva.
Takođe, treba se setiti i pre seksa uključiti aplikaciju i ostaviti telefon nadomak mesta na kom se vodi ljubav. Merač jačine zvuka pokazaće vam, na kraju, koliko ste bili uspešni.
Jasno vam je da veće oscilacije merača pokazuju veću uspešnost vođenja ljubavi, pa znate šta treba da radite.
Svaki put kada budete izuzetno uspešni u vođenju ljubavi aplikacija će vas nagraditi, tako što će otključati novi sadržaj, savet ili neki drugi bonus.
Spreadsheets će vam pružiti uvid u to koliko često imate seks, koliko ste vremena tokom jednog meseca potrošili na vođenje ljubavi, kao i još neke vrlo zanimljive statističke podatke.
Spreadsheets aplikacija košta nešto manje od dva dolara i dostupna je za sve iPhone modele.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
to znas kad joj vidis oci....na vratima...kad treba da se vrati muzu il' momku...
salims e ja malo...sex je ko i svaki sport...dobar si onoliko koliko treniras...sta tu ima neko da mi tu govori i pise smjernice za provjeru jesam dobar u krevetu..znam ja jesam li il'nisam...
nek dodje da provjeri... il nek posalje mamu svoju
to ti isto ko da dzordana pitas da provjeri jel dobar u basketu ili tajger vudsa u golfu..ili stoivena segala i cucka norisa u aikidu odnosno karateu...oni su u tim disciplinama najbolji..(ja mogu od sve i jednog zajedno vise i popit i ljubit) a ja sam najbolji u slobodnom sexualnom stilu .... gdje su ko i u ulicnjaku dozvoljni svi zahvati.... to svi znaju...bez imalo lazne neskomnosti...znaju da boljeg od mene nema... to sevidi i iz aviona..a jos bolje iz blizine daha... ja saam ti ba sexualno blazenstvo..sa mnom dozivjeti sex to je ravno duhovnom prosvetlenju..._ ja sam ti najvece sexualno blago ove planete
i treba me dobro cuvati i maxiumalno me crpiti
edit..zaboravio sam rec..da i vozim bolje svako motorno vozilo(sem skutera i slicnih gej prevoznih sredstava) od sve i jednog pomenutok..a posto su matori mogu i da ih prebijem..ako se budu nesto konfrcili
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|