:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Penzionisani kamenorezac Aparesido Kastaldo iz Brazila našao je pod stare dane ljubav svog života i najavio da će se venčati kozom Karlitom.
Kastaldo je odlučio da javno dokaže koliko voli svoju kozu, pa će se njome uskoro i venčati.
Mediji navode da će kruna njihove dvogodišnje ljubavi biti svadba koja je zakazana za 13. oktobar.
"Ne progovara i ne traži mi novac, neće ići u šoping i neće ostati u drugom stanju", nabraja prednosti svoje izabranice Kastaldo (74) koji iza sebe ima četiri braka (sa ljudskim bićima) i iz njih četvoro odrasle dece.
On je dodao i da je njegova izabranica Karmelita pojela prvu venčanicu, pa će morati da nabave drugu.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ih..ima ih nekolicina...koje znam...koje su se udala za bivole
a isto tako koji su ozenili koze....
al' takav ti je taj zoo nagon..valjda..
no dobro... i ljudi su zivotinje....pa nije tesko shvatiti otkud to...
to ce ba i kod nas uskoro da se pojavi....sad kad udjemo u eu...
valjda cemo sad vise uci...jbt od 2000 mi ulazimo..a nikako da udjemo...valjda nemamo kljuc od vrata..ili uopste nema vrata..samos e neko malo sali s nama...
sta..kad mogu ovi sto opste sa isti spol..sto ne bi i oni mogli da ospte sa zivotinjama.-.
neke zivotinje se mogu dresirati da iznesu svoj stav...misljenje-..ali samo nekim gestom..a neke cak i glasovnim gestovima...poput papagaja..gavrancica i svraka...
a sad ako neko i nema gen pomocu kojeg ljudi imaju govor...
zar je razlog da bude diskriminisan...i da nema prava sva kao i svi drugi..da opsti s kim hoce...
smatram da ne bi bilo posteno da se na taj nacin zbog te sitnice..neko diskriminise:?
pa tako ...ako koza oce da opsti s nekim covjekom...a ako pri tome ne moze da se izjasni i opredeli.. nekim govornim gestom...moze to nekim pokretom...
umiljavanja..maznjom..stavi onu svoju koziju glavu u necije krilo..i vidis da zeli s njim da ima male spolne odnose...i one male ukusne na raznju kozlice...
i sada ako genetika ne dozvoljava da se putem nekog spolnog odnosa izmedju dve pomenute jedinke...
stvori...novi zivot...sta ima veze...
mogu i da usvoje djecu... i da budu hranitelji..sta ima u tome lose...
kad djete moze da ima mamu i tatu istog ljudskog spola..sto ne moze da ima mamu i tatu drugog
oblika..recimo tata covjek - mama koza...ili krava .....
ali sta ako se tata recimo zaljubi u musku kravu...tj u vola... ili bivola
kako se taj odnos naziva ..mozda zoogej opredjeljenost...
ne znam... sad sam zbunjen...ovim epohalnim otkricem...
posle cu malo da razmisljam o tome..pa cu podjeliti svoja cijenjena misljenja sa vama... o ovom jako bitnom pitanju za opstanak ljudkse vrste...
mada svi vec davno su saznali sta bi ja s tim uradio....bacio negdje da zaprljaju neki jarak i resen problem...pa nek se tamo na onom svetu izjasnjavaju kako god 'oce...
a nas pecince nek ostave u nasem kamenom dobu da zivimo....
jer mi ne smatramo napretkom civilizacije da je...trpanje muskog spolnog organa u muski rektum...
nego cak smatramo da smo daleko dogurali od toga...prosli su vjekovi i vjekovi otkad se takvo nesto kaznjavalo..spaljivanjem na lomaci...i za sada je tako nesto slicno u kataru i svim arapskim zemljama..ali i u rusiji..kini...i slicnim...gdje je i najmanja na svetu...stopa oboljelih od raznih neizljecivih spolnih bolescuga... konkretno od side...iliti aidis-a ...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Ovo je nastrano i bolesno.Razumem da neko voli životinje jako,i ja ih volim,kao kućne ljubimce,ali sigurno se neću venčati sa mojim mačkom.Ovaj čovek je poremećen,jer sigurno upražnjava sodomiju sa tom kozom.A koza jadna,ništa se ne pita,ne može da govori,ni da se brani.Takve stvari bi trebalo zabraniti zakonom,jer nisu normalne.Ljudi stupaju u brak sa ljudskim bićima,a životinje se pare međusobno.Ljudi koji se bave pravima i zaštitom životinja,trebalo bi da reaguju.Bolesno i grozno mi je ovo...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|