:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Telo devojčice (12) jutros je nađeno u selu Donji Bunibrod kod Leskovca. Sumnja se da ju je ugušila majka. Tačan uzrok smrti znaće se nakon obdukcije.
Porptarol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković rekao je agenciji Beta da je naložena obdukcija tela da bi se utvrdio uzrok smrti deteta.
Nešto ranije u toku noći majka tog deteta je prebačena u Urgentni centar sa vidnim znacima trovanja.
Zdravstveno stanje S. A. (1970), majke devojčice koja je pronađena mrtva, trenutno je stabilno, ali je i dalje životno ugrožena, rekao je Tanjugu doktor Urgentnog centra Vladimir Milosavljević.
On je potvrdio da je S. A. primljena sat i po nakon ponoći sa znacima teškog trovanja i da su se lekari čitavu noć borili za njen život.
"Njeno zdravstveno stanje trenutno je zadovoljavajuće. To su u principu veoma opasna trovanja, prilikom kojih dolazi do oštećenja sluzokože unutrašnjih organa, a sada su unutrašnja krvarenja stala i stanje je stabilno , kazao je Tanjugu Milosavljević.
Zvanične izjave niko iz suda nije želeo da daje dok se ne završi obdukcija.
Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičić završio je uviđaj, a Beta nezvanično saznaje da policija sumnja da je majka najpre ugušila dete, a potom pokušala da se ubije.
(MONDO/Agencije)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ovu sam vijest poporatila na tv vijestima i kao i uvijek ostala užasnuta. Malo je toga za pametnog reći, ali se ponekad novinari i previše petljaju tamo di tog trena ni najmanje nisu potrebni. Ni oni, ni vijest, ni komentar, ni nagađanja...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|