:: |
| Autor |
Poruka |
rada_bg_2000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 9

|
|
| |
|
 |
bojcetic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 13

|
|
|
Najveci naucnik svih vremena je Nikola Tesla. Covek koji je otkrio naizmenicnu stuju i jos mnogo toga. Imao je manu sto su ga potkradali i uzimali mu projekte koje je on pravio. Svi misle da je Edison u za razvoj struje ucinio vise nego Tesla. To nije istina!!! Edison je patentirao 1000 patenata, od toga samo su cetiri bitna sve ostalo su samo nadogradnje na vec postojece ili male modifikacije. Tesla je patnetovao oko 800. Njegovi patenti su mnogo vazniji. Setimo se da je on hteo da stvori struji ni iz cega (perpetumobile I vrste) iz jonosfere. Pa njegov projekat "zraci smri" koji nikada nije zaziveo usled nedostatka para...
|
|
|
| |
|
 |
mmilinca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 19

|
|
Najvece otkrice u istoriji civilizacije je racunar!!!
|
|
|
| |
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Ma ima puno značajnih otkrića za čovjeka bez kojih bi mu život bio mnogo teži....kao npr. auto ili avion
Zamislite kako bi sad bilo sa konjom odavnde npr. putovati za Pariz ili Oslo što je još dalje !!!!
|
|
 |
Devey007 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jul 2005 Poruke: 9

|
|
|
Vidim da mnogi kažu da je komp najznačajniji izum ali komp nije nastao kao takav on u sebi sadrži tisuće drugih izuma od kojih je on nastao kao takav danas jedan od njih je i pronalazak silicija kao elementa i još mnoga druga
|
_________________ Uvijek! |
|
| |
|
 |
mobil Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 10

|
|
|
Najznacajniji izum ne postoji.Svaki izum ima neko svoje mjesto u istoriji drustva.Danas je tesko nesto epohalno izumjeti vec se to sve uglavnom svodi na rezultate skupih istrazivanja u kojima ucestvuju citavi timovi naucnika.
|
|
|
| |
|
 |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
najznačajniji izum mi je mobitel.
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
| |
|
 |
dusanzikic Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 290 Mesto: БГД

|
|
|
Najznacajniji pronalazak je struja. Mislite o tome.
|
_________________ Звезда, Србија, никад југославија!!!
Пишимо ЋИРИЛИЦОМ!!! |
|
| |
|
 |
kemivesalex Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2005 Poruke: 14

|
|
|
mozda nije najznacajniji ali je svakako tu negde:Dolly klon-ovcica
|
|
|
| |
|
 |
Nenad_L Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 23

|
|
...slazem se sa nekim ljudima, ali ...
ne znam da li je neko citao knjigu po kojoj je snimljen film war of the worlds...
u toj knjizi glavni junak je zakljucio da civilizacija koja vrsi invaziju na zemlju nije otkrila tocak.
editovala vecadok
bilo bi fer da se i ti u svojim postovima držiš teme
|
|
|
| |
|
 |
Beat_93 Dance Šmeker

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica

|
|
naj pametniji izumi su lekovi,tv,telefon, a kompas je manje vise bitan
|
|
|
| |
|
 |
Hagan_Bajan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 196 Mesto: Između sna i jave

|
|
|
Sve su to velika otkrica bez kojih ja ne bih mogao zamisliti zivot danasnjeg covjeka.
|
_________________ On je kralj, On je sam,
Gospodar zemlje cudesa,
Samo zena kao tajna,
Polako ga vuce sa prestola.... |
|
| |
|
 |
|