:: |
| Autor |
Poruka |
Albatros Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 11

|
|
pa ja imam MP 10.. nema veze, ja cu sad probati skinuti winamp pa cu vidit.. mozda onda ide
hvala
|
|
|
| |
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Sa winampom mora da radi Meni radi i na Win Media playeru...
|
|
 |

|

|
|
sad sam skinula onaj winamp.. neznam sad dalje..sta upisati i kako..
|
|
|
| |
|
 |

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
| sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Pokusaj da ukucas link manuelno Kad otvoris winamp idi na File pa na Play URL ,otvara se novi mali prozorcic ukucaj ovo : http://www.domaci.com:8000/listen.pls i idi na OK |
Procitaj jos jednom ovo
|
|
 |

|

|
|
pa to sam stalno radila..ali nece.. poludit cu.. nekapiram zast nece da funktionira
pise ono connecting to... bla bla bla.. ali nista se desava
sta ja nikako nemogu onda slusati nijedan radio???
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| Albatros je napisao/la sledeće: | pa to sam stalno radila..ali nece.. poludit cu.. nekapiram zast nece da funktionira
pise ono connecting to... bla bla bla.. ali nista se desava
sta ja nikako nemogu onda slusati nijedan radio??? |
Ne bih znala... meni radi lepo i na poslu i kuci,ili je do tvog provajdera ili do kompa ili do tebe
|
|
 |
COTY Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 7

|
|
oprostite,promaklo mi je.
Dal mogu recimo u windows media playeru?
I dal bi mi neko mogao objasnit.Nisam najbolje ukapirao ovo oko winampa.Kako da ga podesim.Nemojte se ljutiti,al ja sam u ovom informatičkom svjetu jako novi i stvari slabo shvatam.
|
|
|
| |
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
| |
|
 |
bobibile Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 89
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 59

|
|
Radoito e sueper odlicno e samo taka prodolzete super ste
Inaku moze da e do modemot sto prekinuva kaj nekoj korisnici
Kaj mene e zakon
|
|
|
| |
|
 |
mehatronicar Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Dec 2004 Poruke: 24 Mesto: Karlovac

|
|
Kod mene takoder radi!
|
|
|
| |
|
 |
ducy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 150

|
|
Zeleo bih da cujem pesmu Kerber - Kad ljubav izda, zanima me u koje vreme bi mogao da je cujem posto zelim da je snimim, ili kome da se obratim!
Inace radio sljaka do ja**
|
|
|
| |
|
 |
mickyWSG Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Apr 2005 Poruke: 708 Mesto: Kikinda

|
|
Radio je extra Za sve koji nemogu da ga puste neka probaju u razlicitim Playerima, imam winamp ali nemogu da slusam radio preko njega, probao sam i RealPlayer, ali ni preko njega nisam mogao... Trazio sam na netu koji su jos playeri dobri i skinuo sam Jet Audio Preko njega mogu da slusam, a sto je interesantno kod tog playera... Kad pokrenete radio Domaci.de odmah vam otvori pocetnu stanicu u nekom njegovom Browseru.
|
_________________ >>>>micky<<<< |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|