:: |
Autor |
Poruka |
Bojanbog666 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 7
|
|
Lavlja kandz i Mul-T-lock i naravo alarm najnovije generacije
|
|
|
|
|
|
ora85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jun 2005 Poruke: 11
|
|
Najbolja zastita je ZEDER nije kako LAVLJA KANDZA da mozes iscupati volan staviti drugo i odvuci ti auto po meni je najaci ZEDER
|
|
|
|
|
|
viper1979 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 7
|
|
Po meni je najjaci alarm kucne izrade(to moze napraviti svako ko se i malo kuzi u elektroniku) jer se taj alarm nemoze nigdje kupiti u ducanu i prouciti koja zica kamo ide, princip na kojem radi(90% njih radi na isti princim, razlika je samo u kodiranom daljinskom kljucu(koliko je znamenkasti kod)...
Najjednostavniji primer je spojiti relej(oni koji se razumiju u elektroniku znaju o cem pricam)na pumpu za gorivo.aktiviranje se moze napaviti npr. sa kompjuterskim dsub-25 konektorom(spoje se neki pinovi(osoban izbor) i kad se taj konektor usteka u dsub25 zenski aktivira se relej i pumpa za gorivo radi(auto se moze upaliti).Drugi primer bi bio da se auto nemoze odgurati.Za to treba recimo magnetni kontakt koji se stavi na rucnu kocnicu.To su samo neki primeri(moje neke zamisli) ali svatko ko se imalo kuzi u elektroniku moze napravit nesto svoje.
|
|
|
|
|
|
pimpone Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 6
|
|
gledo sam emisiju o zastitama tipa mul-t-lock i uglavnom provalnik sa samo malo vise alata moze ih provaliti...
|
|
|
|
|
|
blitzco Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 12
|
|
Najbolja je zastita biti lopov i nece ti nikad ukrasti auto, nego samo ti mozes ukrasti nekome
|
|
|
|
|
|
pelebgd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 128
|
|
ZEDER garantujem jer mi ga je preporucio lopov
|
|
|
|
|
|
darmin Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 8
|
|
Isto je tako bilo i sa kandzom. Nema sanse neko da skine, nemoguce obiti auto i onda odjednom pocese da se kradu automobili VW grupacije sa kandzom i tu onda dolazi svemocni zeder koji jelte ne moze da se skine. Da, sigurno...
|
|
|
|
|
|
the heat Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Maj 2005 Poruke: 13
|
|
pa ljudi ja sam kupio hyundai tucson i ugradio sam mu zeder to mi se cini kao najbolje rešenje
|
|
|
|
|
|
jonny_240sx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Sep 2003 Poruke: 10
|
|
instalirate tajni prekidac ispod sjedista ili na dashbordu koi kontrolise pumpu za gorivo, auto sigurno ostaje na svom mjestu osim ako ga pauk neodvuce hehe
veoma jednostavan poslic
|
|
|
|
|
|
Stefan1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Okt 2004 Poruke: 9
|
|
Zeder je apsolutna najbolja mehanicka zastita protiv kradje.Dok je GPS alarm najbolja elektronska zastita.
Opste je poznato da se automobili sa zederom (jos uvek) ne kradu,jednostavno lopovu se ne isplati da se pola sata petlja sa tim kad ce naci 10-tine istih modela po gradu bez zedera.
|
|
|
|
|
|
adis-s Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 8 Mesto: sarajevo
|
|
mislim da nepostoji nijedna zastita koja je bas sigurna, mislio sam da je lavlja kanda ali su lopovi i to uspjeli da skinu. sta god da stavim na auto nije sigurno, ostaje jedino da spavam u autu, to je najbolja zastita
|
|
|
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
Ovo je ludo vreme tako da sta god ugradis nemozes mirno spavati.
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|