:: |
Autor |
Poruka |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
Autom, autobusom, vozom, avionom?
Cime najvise volite da putujete??
I jos me nesto zanima za one koji zive u Nemackoj a putuju avionom u Scg : Preko koje agencije kupujete bzw. rezervisete karte?
Trenutno imam velikih problema sto se toga tice...
|
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Avionom naravno, pitam se zasto autobusi i vozovi ne idu na relaciji Beograd - Tel Aviv? Mada bi mogla i kamilom, ali nema klimu... 8)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
ja moram avionom da putujem jer ne moze se preko okeana ... jedini drugi nacin da dodjem do domovine je brod .. ali mi se bas i ne ide ceo odmor preko okeana ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
najcesce autom,ali desi se da idem i autobusom.
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |
klinka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120

|
|
Autom i autobusom putjem.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
 |
Lilith Upućeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 354

|
|
Ili avionom ili kolima...busom nisam isla ni jednom do sada, a kola mi se najvise svidjaju kao opcija, jer se plasim aviona
|
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Kolima do sad nisam putovao za SCG, jer mi je mrsko da vozim ceo put sam, jer sam jedini u porodici sto ima vozacku!
Zato uvek putujem avionom ili autobusem, a zadnje godine pretezno autobusem....
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | I jos me nesto zanima za one koji zive u Nemackoj a putuju avionom u Scg : Preko koje agencije kupujete bzw. rezervisete karte? |
Letim sa JAT! 8)
Jeste da su malo skuplji, ali ovde kod mene nema druge agencije, nego daju savet da se ide u Svajcarsku pa od tamo da letim... ali na kraju mi je to opet skuplje nego JAT-em!
|
|
|
|
|
 |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
I ja letim sa JAT, ali preko agencije Robert's Travel i skroooz sam nezadovoljna. Ljudi su neodgovorni do maximuma.
Imas li mozda broj telefona JAT-a preko kojeg narucujes ili rezervises karte?
Ukoliko imas, mozes li mi ga poslati na pm?
|
|
|
|
|
 |
schtranga Makedonsko devojče

|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880

|
|
autom - kad putujem sa muza , a avionom kad putujem sama ....ovu godinu nazalost necu putovati
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
 |
dragan_1973 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 12 Jun 2004 Poruke: 12 Mesto: chur

|
|
EEEEEEEEE dragi moji ja nisam bio vec 11 godina dole a zadnji put sam bio sam za autom i stigo za 16 sati do jagodine autobusom nikad u zivotu a voz samo u nuzdu avionom je ok ali skupo bre nenomalno zato najbolje autom
|
|
|
|
|
 |
pelesinjo Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG

|
|
najvise sa autom, ponekad kad idem sam onda autobusom
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
 |
BesnoPile Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 55

|
|
najvise kolima a inace avionom jer je kud i kam brze....a kad sam putujem jos se vise isplati!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|