:: |
Autor |
Poruka |
daljina Odomaćeni član

|
Datum registracije: 06 Sep 2003 Poruke: 2748 Mesto: USA

|
|
:occasion9: :occasion1: :occasion2: SRECAN RODJENDAN nasem Preveru :wav:
|
_________________ ponekad i daljina moze biti blizu |
|
|
|
 |
NINANENA Veštica

|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464

|
|
sve i svi u red po djoletovu patku-danas i besplatno i repete
|
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Srecan ti rodjendan Djole,puno ljubavi,srece,zdravlja i para i punooooooooooooooooooooo malih Tresnjica
:smilecolros:
|
|
 |
CIVIJAS Upućeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 12 Jul 2004 Poruke: 464 Mesto: Svabija

|
|
Djole druze sve najbolje za tvoj rodjendan,puno srece u daljem zivotu i da sledeci put kad budes nesto slavio to bude svadba
|
_________________ Ako ste tuzni-pozovite me i ulepsacu vam dan.
Sifra:smejem se kao lud na brasno. |
|
|
|
 |
gazda_djole Odomaćeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar

|
|
HVALA VELIKO ... Caru , Veci , Cici , Banetu , Kumu , Maji , Ninaneni , Jani , Anci 28 , Yaci , Vesni , Fani , Nikoli , Dzoniju (najvernijem grobaru) , Ruzi , Dari , Kumi , Daljini , Sanjici i Civiju !
Zeleo sam samo da kazem svima koji me poznaju sa "onog" sajta , da mi je neizmerno drago da smo nastavili da se druzimo i ovde !
Znaju stariji clanovi na koliko sam okupljanja i zurki bio ...kod nekih i gost u kuci , sa nekima se druzio po restoranima , utakmicama i da ne spominjem vise !
TO SE MOZE IZBRISATI SA ALBUMA OKUPLJANJA CLANOVA "DOTICNOG" SAJTA ALI NE I IZ SRCA U KOJEM SE NALAZITE SVI VI , A POSEBNO NEKO KOGA SAM BAS TAMO UPOZNAO , KOGA VOLIM I DO KOGA MI JE STALO !
|
|
|
|
|
 |
Ksenija_86 Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak

|
|
srecan rodjendan i od mene sa malim zakasnjenjem!zelim ti sve najbolje i da ne ponavaljam sve druge,sve sve sve naj naj naj bolje!!!!!!!!
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|