:: |
Autor |
Poruka |
radovan haki Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 47

|
|
i ja se pitam kako je to zakljucio
|
|
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Citat: | HDD 60 GB 4200 rpm,ATA 100 |
Ovaj je na 4200 rpm...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 778 Mesto: Sid

|
|
Svakako bih se odlucio za HP.
Pozdrav,
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
mozillafirefox_mf je napisao/la sledeće: | Svakako bih se odlucio za HP.
Pozdrav,
 | A neki poseban razlog... argument?
|
|
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|

|
|
Ipak Neso HP je HP. Dijagonala ekrana je veca tj. 15,4 inca. Procesor je svakako bolji 64-bita. Podrzava 64-bitne aplikacije. To ce ti dobro doci kada Microsoft zavrsi Vistu. Po meni je jedino graficka kartica slaba i ne svidja mi se sto daju Windows XP Home Edition. 60 GB hard disk dosta ti je to. Sta ce ti vise imas DVD-RW. Dobro je to. I sta reci vise... Opet... HP je HP... Samo me interesuje da li je kljuc za instalaciju operativnog sistema povezan sa procesorom. Ako jeste...
Pozdrav,
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Kako je graficka slabija ako FSC ima 'integrisanu' graficku koja koristi sistemsku memoriju... a HP-ova graficka ima svoju memoriju...
E sad FSC ima S-ATA diska 5400 rpm i ima DDR2 memoriju...
Dalje?
|
|
|
|
 |
TheCrow Upućeni član

|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)

|
|
Ja sam taj Asus naso ( ASUS 15.4"WXGA A64M34+/80G4/512MB/DVDRW A4KA-Q009 ) na istoj stranici gde su i taj HP i Amilo/Siemens.
Cena je 1374 Euro
http://www.pakom.co.yu/wwwpakom/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=2500086
Ja bih uzo Asus jer je za tu cenu po moje misljenje po svemu bolji, brzi bustakt procesora, veca Ploca (80 giga), bolji grafikchip sa brzim i pravim DDR-Ram(no shared) itd. uporedi sam.
Mnogo njih se hvataju za te jace kompanije , a manje firme kao Acer, Asus, Gericom Dell itd. nisu nista slabije za kvalitet kompjutere nego primer Sony, Toshiba, Siemens, Samsung i ostale, jos cak koristi i nude bolji hardware i garanciju nego ovi veliki, sve zavisi od cene i ponude.
Ali dobro ako si se vec odlucio za HP nema veze, neka ti sa srecom da te dugo sluzi... kad ces da castis?
|
_________________ NAS NOVI SPOT - na BN music TV i na KCN music TV i na naravno na Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=6LxWWoU_LME
Nase ostale pesme sa prvog albuma na:
www.pokret.de
ili na www.soundcloud.com/pokret
http://www.youtube.com/pokretband |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
|
|
 |

|

|
|
To je katalog proizvoda sa kojima oni rade, ali njega trenutno nemaju na lageri... a i on je nekih 60-70eur skuplji od HP-a. Sad bi neko rekao ako dajes vec 1300eur, daj jos tih 60-70... ali onda ja kazem da pored toga hocu da kupim i monitor Samsung 913V... ali ja bih da kupim 913N koji je za 40-ak eur skuplji i bolji... i tako 40 po 50 eur vise i ode cena u djavola...
|
|
|
|
 |
ludi_milojko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 101

|
|
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|

|
|
Ja mislim da je HP bolji tj. najbolji. Po meni HP je bolji i od prvog modela "ASUS 15.4"WXGA A64M34+/80G4/512MB/DVDRW A4KA-Q009" a i od modela "FSC Amilo ProV2040 PM 1.7/512/60SATA/DVDRW/15"/XPP".
Pozdrav,
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
A reci zasto je po tebi bolji... koliko vidim, nisi naveo ni jedan jedini razlog...?
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|