:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Više hiljada Grka slavilo je u nedelju uveče na ulicama Beograda pobedu svoje reprezentacije na Evropskom prvenstvu u košarci. U samom centru grada, na Trgu Republike, nekoliko stotina veselih Grka pevalo je navijačke pesme i uzvikivalo „Srbija, Srbija, a potom „Elas, Elas, u čemu su im se pridružili i okupljeni Beograđani. Ispred Palate Albanija Grci su igrali uz ritmove sirtakija i njihove nacionalne himne, koji su puštani sa video-bima. „Volim Srbiju i volim Srbe. Beograd je najlepši grad na svetu, kazao je izveštaču agencije Beta jedan od okupljenih Grka. Vozeći se centralnim beogradskim ulicama, grčki navijači sirenama i mahanjem zastavama nastavili su ono što su počeli u Beogradskoj areni, gde je njihova reprezentacija posle 18 godina uspela da trijumfuje na šampionatu Evrope. Grčka je u finalu EP savladala Nemačku sa 78:62. (Beta)
|
|
 |
Boki13 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 60 Mesto: Pozarevac/Minhen

|
|
neka slave drago mi za njih, kad nisu mogli nasi nek su grci dobili ep bolje oni nego neko drugi.
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Bolje Grci nego Nemci
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
SLAKI33 Banovan! Iskusni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 760 Mesto: U snovima mnogih...

|
|
Bravo,bracoooooooooooooooooooo! 8)
|
|
|
|
|
 |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd

|
|
Kad vec nismo mi osvojili zlato, bas mi je drago sto su Grci !!!
Radovala sam se zbog njih, kao da smo mi u pitanju...
Bolje oni, nego bilo ko od ostalih timova...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|