:: |
Autor |
Poruka |
ksantipa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228

|
|
Citat: | Muskarcima??? Ma jok... nije u "njegovoj sobi" ... a i kao sto Vestica jednom rece...kao da se oni pitaju ovde nesto |
Ma imas pravo, "udri"
nofrks je napisao/la sledeće: | da jesam....ima li razlike....u tvojoj glavi :IMA
I koliko dajesh sebe.....i kome dajesh. |
e ovo mi se stvarno dopada. pruzam ti ruku svaka cast (naravno ako je musko misljenje u pitanju, danas je skoro prava retkost da ovako muskarci razmisljaju)
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
 |
nofrks Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295

|
|
nije mushko .......takvo mushko ne postoji
|
|
|
|
|
 |
jeka2206 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288

|
|
pozeljno je da bude sex s ljubavlju ali ako je nema trenutno hm....zna se-nije big problem
|
|
|
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|

|
|
nofrks je napisao/la sledeće: | nije mushko .......takvo mushko ne postoji  |
ma sumljala ja u to zato i pisala u zagradi
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
 |
Lonely Wolf Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 27

|
|
Ja sam vise za ljubav pa i bez seksa nego za seks bez ljubavi.
|
|
|
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
zashto da ne. pazi nisam zaljubljen, a u situaciji da imam seks sa zenom koja me do ludila pivlachi, i daje do znanja da je otvorena za sve oblike komunikacije...homoseksualac nisam ! znachi ....
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|

|
|
to "nisam homoseksualac" me jako uzludjuje kod muskarca... to vam dodje kao neko opravdanje? znas nevolim je al se sama nudila pa nisam homoseksualac....
|
|
|
|
 |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354

|
|
ma dobro to je jedan ..zargonski izraz kada kazesh da ne bi rekao , ne ...to je to. znachi vrlo rado bih prihvatio jednu ovakvu damu u naruchje i pored toga shto nema ljubavi nego samo strast...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|

|
|
e ajd izvukao si se
|
|
|
|
 |
pelebgd Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 128

|
|
najbolje je kada se ljubav i sex stope u jednu cjelinu
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Danas mislim da su te dve stvari uzajamne....ali nekada i nisam bas mnogo razmisljala o tome.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
Pa i jedna i druga varijanta imaju svojih cari i vrlina...ali i mana...S ove sadasnje tacke gledista ja sam apsolutno i prvenstveno za ljubav uz koju logicno ide i sex, pre nego za neki one night stand ili neobaveznu varijantu. Ali naravno desi se u zivotu svakom ponekad i neobavezan sex koji bude odlican...Ipak to je zadovoljstvo kratkog daha i poprilicno povrsna stvar, a ja za tu varijantu odavno nisam... Znaci ipak ljubav na prvom mestu...a uz nju svakako ide sex
|
|
 |
|