:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
Reber u Partizanu, šok u Nemačkoj!
Za mnoge ljubitelje fudbala bila je iznenađujuća vest kada je Nemac Jirgen Reber u četvrtak postao novi trener Partizana. Po rečima nemačkog stručnjaka kontakti sa Partizanom su uspostavljeni preko njegovog menadžera Fali Ramadanija i Miroslava Stevića. Ipak, najveći deo mena-džerskog posla sa ove strane Horgoša obavio je bivši golman Partizana, Nikola Damjanac.
- Drago mi je da je moj prvi transfer od kada sam menadžer bio između poznatog trenera i kluba koji volim najviše na svetu. Partizanu je trebao trener, a ja sam preko mog kuma Mikija Stevića uspostavio kontakt sa Reberovim menadžerom Falijem Ramadanijem. Reber je u tom trenutku imao nekoliko ponuda iz Nemačke i inostranstva, koje su finansijski bile možda i povoljnije, ali odlučio je renome Partizana - priča Nikola Damjanac i tvrdi da je vest o dolasku Nemca u Humsku odjeknula jače nego dolazak Mateusa pre tri godine.
- Mateus jeste veliko ime svetskog fudbala, ali Reber ima mnogo veći renome kao trener u nemačkom fudbalu. Tamošnju sportsku javnost je iznenadilo da jedan takav stručnjak prihvati ponudu Partizana. Međutim, on je bio dobro obavešten o situaciji u klubu. Kada je stigao u Beograd bio je oduševljen uslovima za rad. Rekao mi je da ni jedan tim u Bundesligi nema takav sportski centar kao što je „Teleoptik”. U razgovoru sa Zečevićem i Bjekovićem brzo su nađeni zajednički interesi i Partizan je dobio novog trenera.
Nikola Damjanac veruje da Reberu neće biti problem da se snađe u novoj sredini.
- Fudbal je čudan, jer jedna lopta može da odluči o sudbini celog tima, ali novi trener Partizana ima dosta samopouzdanja i veruje da će uspeti da izvuče tim iz rezultatske krize. Reber zna da su igrači još pod utiskom poraza u evrokupovima, ali je uveren da to može da se prebrodi. U sličnoj situaciji, možda i težoj bio je i kada je dolazio u berlinsku Hertu, ali je za dve godine uspeo da od nemačke „Cvajte” dovede Hertu do Lige šampiona. Posao u Partizanu će mu biti mnogo lakši - kaže Damjanac.
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|