:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277

|
|
"Njujork dejli njuz" je objavio da je hrvatska manekenka Miranda Vidak, supruga srpskog glumca Sergeja Trifunovića, završila u naručju holivudskog zavodnika Brusa Vilisa! Dok njegova bivša supruga Demi Mur (42) uživa sa "piletom" Eštonom Kučerom, sedam godina stariji akcioni heroj trudi se da ne zaostane - njegov najsvežiji "trofej" je hrvatska manekenka Miranda Vidak. Ova vest možda bi mogla da prođe kao jedan od džetseterskih tračeva, nezanimljivih za memljivi Balkan, da Miranda nije poznata ovdašnjoj javnosti kao supruga najkontroverznijeg srpskog glumca na privremenom radu u Holivudu, Sergeja Trifunovića.
Ljubavna priča srpskog glumca i splitske manekenke, sudeći barem po pisanju ovdašnje žute štampe, počela je pre godinu i po dana, u vreme kada je naš poznati glumac lečio nostalgiju prvih iseljeničkih dana u Americi. U to vreme Miranda je, navodno, već bila u vezi sa rediteljem prvog dela serijala "Crni Gruja" Igorom Stojmenovim, koga je ostavila zbog, pogađate, Trifunovića.
Upravo zbog ove devojke njih dvojica su u Beogradu, za vreme snimanja serije u kojoj je Sergej glumio svinjskog trgovca iz doba Karađorđa, došli u sukob, koji se završio tako što se glumac, kako je u to vreme pisao jedan tabloid, početkom 2004. vratio u Ameriku, gde se u Las Vegasu, prestonici ad-hok brakova, venčao sa Mirandom.
Kasnije su medijski prostor preplavile poluproverene informacije o tome kako njihov brak prolazi kroz krize, a u epizodnim tabloidnim ulogama spominjali su se i srpski top-model Nataša Vojnović i košarkaš Peđa Stojaković. Celu priču sada je zapečatio "Njujork dejli njuz" vešću da je Miranda nova muza Brusa Vilisa. Novinar ovog američkog magazina video je novi par kako cuga "žestinu" i ljubaka se u njujorškom fensi klubu "Ružičasti slon", na zabavi koja je održana povodom premijere filma "Taksi".
Hrvatski "Jutarnji list" je, u želji da proveri ovu informaciju, kontaktirao Mirandu Vidak, ali je 28-godišnja Splićanka bila suzdržana: "Brus i ja smo najviše pričali o modi. Zasad ništa od ljubavne veze, mada mi se čini da se on ne bi bunio kada bi situacija krenula tim smerom."
Za očekivati je da sada reaguje "ostavljeni i ucveljeni" Sergej Trifunović, koji je nedavno završio snimanje filma "Lov" u režiji Džima Džarmuša, čime je konačno potvrdio da je prerastao sredinu i stasao za status svetske zvezde.
|
|
|
|
|
 |
jazla Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 251

|
|
Tako mu i treba kad ne zna sa zenama. Da je malo vise paznje obracao na nju a ne na svoju i ovako losu karijeru, ne bi mu se to dogodilo.
|
|
|
|
|
 |
mvasilijevic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 20

|
|
Svaka cast Brusu! Pa ko je uopste taj Sergej Trifunovic? Nabedjeni glumac!?!
|
|
|
|
|
 |
newuser Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Apr 2005 Poruke: 10

|
|
Skoro sam pogledala film "Kad porastem bicu kengur" i cula za
ovog mladog glumca.
Sad cujem da je u Americi, pa moracu malo da proverim na Internet-u.
Drago mi je da su nasi uspesni.
|
|
|
|
|
 |
TiiBe Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Apr 2005 Poruke: 16

|
|
haha a ja sam pa mislio vilis smuvao mariju karan '
posto znam da su sergej i karan bili zajedno...
|
_________________ zvezda sampion! |
|
|
|
 |
noviclan013 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 6

|
|
Cujem pre neki dan Sergej slupao kola i zavrsio u bolnici eto maler za malerom
|
|
|
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
E Sergej Sergej, bar umri mushki, ne daj se
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
nixacetnik87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 66

|
|
sta bi ja dao da mi je miramda samo noc kraj mene....
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
a zar Miranda nije devojka Stefana Kapicica?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|