www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ruska bajka
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2005 9:46 am    Naslov poruke: Ruska bajka Na vrh strane Na dno strane

Prstenom koji je Napoleon poklonio svojoj najvećoj ljubavi Žozefini, Andrej Melničenko, najmlađi ruski milijarder i jedan od najbogatijih ljudi sveta, zaprosio je našu manekenku i nekadašnju članicu grupe „Models” Aleksandru Nikolić. Ona je na venčanju nosila dijademu princeze Keli koju je iznajmila i nosila prva i jedina posle princeze od Monaka, ali prethodno je stavivši u sodu bikarbonu, kako bi joj vratila stari sjaj i neutralisala negativnu energiju koja je slavnu princezu koštala života - detalji su sa trodnevnog spektakularnog venčanja koje bivša modelsica otkriva u novom broju magazina „Glorija”, u ekskluzivnoj reportaži sa venčanja.

- Upoznali smo se na jednoj žurci na Azurnoj obali 29. avgusta 2003. preko zajedničke prijateljice. Nekolicina mojih prijatelja poznavala ga je kao poslovnog čoveka, ali niko u mojoj okolini nije znao da je on jedan od najbogatijih ljudi na svetu - priča Aleksandra. Čvrstu vezu brzo su izgradili, sretali se u različitim evropskim metropolama, a posle godinu dana započeli zajednički život u njegovoj kući u Moskvi.

- Bio je to 27. mart. Andrej je došao kući sa posla i pre nego što se pošteno raskomotio, zaprosio me je prstenom kome sam se divila nedelju dana ranije. Bila sam zatečena, gotovo u šoku, jer mu nisam ni reč rekla o tom predivnom komadu nakita. To je prsten koji je Napoleon poklonio svojoj najvećoj ljubavi Žozefini - navodi Aleksandra.

Od momenta kad je zaprošena, Sandra je počela da planira venčanje. Građansko venčanje obavljeno je u porodičnoj kući u Moskvi, u prisustvu roditelja i kumova, a svadbeno veselje od 2. do 4. septembra na imanju Altair u blizini Kana, na koje su gosti stizali avionima koje su iznajmili mladenci. Ceremonija venčanja po pravoslavnim običajima obavljena je u kapeli koja nije preneta iz Sankt Peterburga već izgrađena na imanju, koju je, prema Andrejevoj želji, projektovao ruski arhitekta.

- Na venčanju sam imala dijademu princeze Grejs Keli, koja je samo za tu priliku pozajmljena iz Muzeja „Van Cleef”, a nosile smo je samo princeza od Monaka i ja. Stavila sam je u sodu bikarbonu kako bih joj vratila stari sjaj i neutralisala negativnu energiju koja je slavnu princezu koštala života - kaže Aleksandra.

Prvu bračnu noć mladenci su potrošili na spavanje zbog premorenosti, zatim otišli na krstarenje Crvenim morem, gde su samo spavali, jeli i uživali u podvodnom svetu kao strasni ronioci i vratili se u Moskvu. Aleksandra navodi da ne želi da bude samo ukras svom suprugu već odlučna poslovna žena i kaže:

- Već sam zatrpana obavezama. Vodim računa o organizaciji porodičnog života.

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 13, 2005 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Savrsenstvo!Svaka cast kakvog je ulovila ne samo sto je pun ko brod,vec plus i solidno izgleda , mlad je i najbitnije pametan,obrazovan,sposoban! A vencanje je naravno extra,kao iz bajke

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ruska bajka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon