:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
Beograd -- Televizijska pretplata počeće da se naplaćuje od sledećeg meseca, uz račun za struju.
"Ostalo je da se EPS i RTS dogovore na koji će se način naplaćivati račun za televiziju", rekao ministar rudarstva i energetike Radomir Naumov, kao i da je gotovo sigurno da će sve biti spremno za novembar.
Vlada Srbije je na jučerašnjoj sednici usvojila preporuku da se ubrza realizacija izmena Zakona o radio-difuziji koja se odnosi na uvođenje televizijske pretplate.
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Necu da je placam pa neka mi iskljuce struju slobodno... a onda cemo da se tuzimo....
Platicu je kad oni postanu javni servis, kad ja ovde ne budem morao da se penjem na 10m visoku banderu koja je tu vec 15 godina i da okrecem antenu ne bi li nekako video njihov program...
NECU I TACKA!
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
strmilic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 57
Datum registracije: 22 Jun 2004 Poruke: 21

|
|
hoces Neso samo jos ne znas
|
|
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Hocu da placam ako budem mogao lepo da ih gledam i to ne jedan, nego sva tri programa i kad mi lepo na kucnu adresu bude stizao racun za RTS, a ne za struju...
Ajde neka krenu BK, Pink, B92 i ostali da naplacaju i oni valjda od necega treba da zive...?
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
mixxx05 Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 786 Mesto: Novi Sad

|
|
meni samo nije jasno kako oni mogu da zabrane da neko vata kucnom antenom njihov program?
|
_________________ I've told you this once before, can't control me!
If you try to take me down you're gonna break! |
|
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
Samo mi josh fali da placam za RTS koji nikada ne gledam, niti ima shta da se gleda, i to onoliko koliko placam za 40tak kanala na kablovskoj, da placam TV u sluzbi Vojislava Koshtunice i onog nepismenog Tijanica, koji je protivzakonito doshao na mesto prvog coveka RTS-a i ako se kao uslov trazi zavrshen fakultet
Uzas!
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|