:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Prošle nedelje beogradska glumica Danica Todorović, poznata po ulozi Duške iz TV serije „Mješoviti brak”, i Anastasije Radović, freskopisac, pesnik i sinovac mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, ozvaničili su svoju ljubav venčanjem u manastiru Morača kod Podgorice. Interesantno je da su se pre samo dvadeset dana upoznali u manastiru Ostrog. Atanasije je ikonopisao novoizgrađeni hram svetog mučenika Stanka, a Danica je, ne sluteći da će tu sresti svog budućeg životnog saputnika, doputovala s dečjim pozorištem iz Beograda, posle Dečjeg festivala održanog u Kotoru. „Drago mi je što smo se prepoznali, a ne upoznali - rekao mi je tog dana moj sada već suprug”, veli radosno Danica. Dvadeset narednih dana smo razgovarali telefonom, a onda je došao kod mene u Beograd sa ogromnim buketom cveća i zaprosio me. Pravoslavno venčanje pred oltarom u larvi Nemanjića, u manastiru Morača, obavio je mladoženjin stric - mitropolit Amfilohije. (Glas javnosti)
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|