:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Skupština Srbije i Crne Gore usvojila je izmene i dopune Zakona o Vojsci kojima je vojni rok skraćen sa devet na šest meseci, a služenje civilnog vojnog roka sa 13 na 9 meseci. Izmene zakona primenjivaće se kako na regrute koji tek treba da počnu služenje vojnog roka, tako i na one koji su već na odsluženju. Skupština Srbije i Crne Gore usvojila je četiri zakona važna za uključivanje zemlje u evropske integracije i proces pristupanja Svetskoj trgovinskoj organizaciji. Na predlog Saveta ministara SCG, po hitnom postupku usvojeni su zakoni o standardizaciji, o akreditaciji, o metrologiji i o tehničkim zahtevima za proizvode i ocenjivanje usaglašenosti proizvoda sa propisanim zahtevima. Sednica administrativnog odbora Skupštine Srbije i Crne Gore nije održana jer nije bilo kvoruma za rad, ali je predsednik Skupštine Zoran Šami apelovao na članove odbora da usvoje odluku o povećanju plate administraciji za 16,8 odsto, kako bi se izjednačili sa kolegama u republičkom parlamentu. (RTS)
|
|
 |
CoYoTe Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF

|
|
Mislim da je to mnogooooo glupo....Odjednom je ovim danasnjim generacijama(gde i ja spadam)sve tesko....To je strasno, to je ovo, to je ono.......
Kako je moglo 50 generacija da ide u vojsku godinu pa i dve?!!!!Sta se to od tada promenilo?!!!!
Bolje nek nam kazu da nema potrebe da imamo vojsu.....STA ce nama TO... :snipersmile:
|
|
 |
Kijevac2005 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 1

|
|
Mislim da je zakon super ... Ne slazem se sa tim da se od sluzenja vojnog roka za starije generacije do nas nije nista promenilo ... vojska nije to sto je nakad bila i nikad nece da bude. Ja bih rado isao 12 mesaca u vojsku ali da je to neko drugo vreme i da su kasarne bolje opremljene. Mislim da vojska i ovako i onako treba da se ukine ... barem pod ovim uslovima pod kojim momentalno mladi regruti treba da je odsluze. Neka se uvede placena vojska pa ko hoce neka ide ...
|
|
|
|
|
 |
Sicva Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261

|
|
Nebojim se vojske i bice mi cact i zadovoljstvo da je sluzim kada za to dodje vreme,pa bilo to 6 ili 12.meseci................
Volimo te otadzbino nasa,Volimo te otadzbino nasa................
Sa nama si sigurna,sa nama si jaca..................
|
|
|
|
|
 |
jelenajo Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 699

|
|
Jupi ova vest me je nenormalno obradovala decko mi je trenutno u vojsci i bas se radujem sto ce pre doci kuci
|
_________________ Na vrhu uvek ima mesta,ako se krene sa dna!!!!1 |
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Sicva je napisao/la sledeće: | Nebojim se vojske i bice mi cact i zadovoljstvo da je sluzim kada za to dodje vreme,pa bilo to 6 ili 12.meseci................
Volimo te otadzbino nasa,Volimo te otadzbino nasa................
Sa nama si sigurna,sa nama si jaca.................. |
Izvini, a kome se to sluzi vojska... kojoj drzavi... nesto ne kapiram i sta ti je dobra ta drzava dala da se toliko radujes sto ce te neko ... u zdrav mozak 6 ili 9 meseci?
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
CoYoTe Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF

|
|
Kijevac2005 je napisao/la sledeće: | Mislim da vojska i ovako i onako treba da se ukine ... barem pod ovim uslovima pod kojim momentalno mladi regruti treba da je odsluze. Neka se uvede placena vojska pa ko hoce neka ide ... |
Ja sam prvi za ukidanje svih vojski na svetu, al nek to prvo urade SAD i druge sile, pa na kraju mi i ostali mali....Zamisli samo:Svi vojni budzeti, za hranu gladnih.....
|
|
 |
dr.igi Iskusni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 828 Mesto: Sombor

|
|
E kako ja nisam bio te srece da mene zakaci skracenje, nego sam morao sluziti citavih 12 meseci uzalud, sto se mene tice sad bi je i mogli produziti na 18 meseci, SALIM SE!!!
Drago mi zbog ovih sledecih generacija, kad sam vec ja patio barem ne moraju oni.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|