www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vojni rok šest meseci
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 23, 2005 11:45 am    Naslov poruke: Vojni rok šest meseci Na vrh strane Na dno strane

Skupština Srbije i Crne Gore usvojila je izmene i dopune Zakona o Vojsci kojima je vojni rok skraćen sa devet na šest meseci, a služenje civilnog vojnog roka sa 13 na 9 meseci. Izmene zakona primenjivaće se kako na regrute koji tek treba da počnu služenje vojnog roka, tako i na one koji su već na odsluženju. Skupština Srbije i Crne Gore usvojila je četiri zakona važna za uključivanje zemlje u evropske integracije i proces pristupanja Svetskoj trgovinskoj organizaciji. Na predlog Saveta ministara SCG, po hitnom postupku usvojeni su zakoni o standardizaciji, o akreditaciji, o metrologiji i o tehničkim zahtevima za proizvode i ocenjivanje usaglašenosti proizvoda sa propisanim zahtevima. Sednica administrativnog odbora Skupštine Srbije i Crne Gore nije održana jer nije bilo kvoruma za rad, ali je predsednik Skupštine Zoran Šami apelovao na članove odbora da usvoje odluku o povećanju plate administraciji za 16,8 odsto, kako bi se izjednačili sa kolegama u republičkom parlamentu. (RTS)

CoYoTe
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 18 Sep 2004
Mesto: Arandjelovac/RC ETF

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je to mnogooooo glupo....Odjednom je ovim danasnjim generacijama(gde i ja spadam)sve tesko....To je strasno, to je ovo, to je ono....... Evil or Very Mad
Kako je moglo 50 generacija da ide u vojsku godinu pa i dve?!!!!Sta se to od tada promenilo?!!!!
Bolje nek nam kazu da nema potrebe da imamo vojsu.....STA ce nama TO... :snipersmile:

Join eRepublik here!!!

Kijevac2005
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 10:45 am    Naslov poruke: Suuuuper Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je zakon super ... Ne slazem se sa tim da se od sluzenja vojnog roka za starije generacije do nas nije nista promenilo ... vojska nije to sto je nakad bila i nikad nece da bude. Ja bih rado isao 12 mesaca u vojsku ali da je to neko drugo vreme i da su kasarne bolje opremljene. Mislim da vojska i ovako i onako treba da se ukine ... barem pod ovim uslovima pod kojim momentalno mladi regruti treba da je odsluze. Neka se uvede placena vojska pa ko hoce neka ide ...

Sicva
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 27 Nov 2003

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 25, 2005 12:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebojim se vojske i bice mi cact i zadovoljstvo da je sluzim kada za to dodje vreme,pa bilo to 6 ili 12.meseci................
Volimo te otadzbino nasa,Volimo te otadzbino nasa................
Sa nama si sigurna,sa nama si jaca..................

jelenajo
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 08 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 25, 2005 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jupi ova vest me je nenormalno obradovala decko mi je trenutno u vojsci i bas se radujem sto ce pre doci kuci Very Happy Very Happy Very Happy

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 26, 2005 7:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sicva je napisao/la sledeće:
Nebojim se vojske i bice mi cact i zadovoljstvo da je sluzim kada za to dodje vreme,pa bilo to 6 ili 12.meseci................
Volimo te otadzbino nasa,Volimo te otadzbino nasa................
Sa nama si sigurna,sa nama si jaca..................

Izvini, a kome se to sluzi vojska... kojoj drzavi... nesto ne kapiram i sta ti je dobra ta drzava dala da se toliko radujes sto ce te neko ... u zdrav mozak 6 ili 9 meseci?

CoYoTe
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 18 Sep 2004
Mesto: Arandjelovac/RC ETF

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 26, 2005 2:42 pm    Naslov poruke: Re: Suuuuper Na vrh strane Na dno strane

Kijevac2005 je napisao/la sledeće:
Mislim da vojska i ovako i onako treba da se ukine ... barem pod ovim uslovima pod kojim momentalno mladi regruti treba da je odsluze. Neka se uvede placena vojska pa ko hoce neka ide ...

Ja sam prvi za ukidanje svih vojski na svetu, al nek to prvo urade SAD i druge sile, pa na kraju mi i ostali mali....Zamisli samo:Svi vojni budzeti, za hranu gladnih.....

Join eRepublik here!!!

dr.igi
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 45

Datum registracije: 11 Okt 2005
Mesto: Sombor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 26, 2005 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E kako ja nisam bio te srece da mene zakaci skracenje, nego sam morao sluziti citavih 12 meseci uzalud, sto se mene tice sad bi je i mogli produziti na 18 meseci, SALIM SE!!!
Drago mi zbog ovih sledecih generacija, kad sam vec ja patio barem ne moraju oni.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Vojni rok šest meseci Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon