www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pticji grip u Veterniku?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
kid_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Sep 2005
Mesto: Futog

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 27, 2005 8:24 am    Naslov poruke: Pticji grip u Veterniku? Na vrh strane Na dno strane

Uginuće skoro celog jata od 32 kokošaka u dvorištu Milke Jovančević u Veterniku, juče je izazvalo pometnju i strah od ptičijeg gripa u ovom prigradskom naselju na domak Novog Sada. Kako pak tvrde veterinari, za sada nema mesta panici, jer je pomor najverovatnije izazvala neka životinja, koja je u zadnjem dvorištu, gde je bio smešten kokošinjac, uplašila i podavila kokoške.

- Kada sam ujutro krenula da ih nahranim, kokoške su mrtve ležale po dvorištu, a od njih 35, tek tri su bile jedva žive. Odmah sam o tome obavestila unuka, a ubrzo su stigli i veterinari, koji su svi zapakovani, sa rukavicama i maskama, odneli nekoliko kokošaka, a potom, kada su u džakovima odnete i ostale, poprskali dvorište. Rečeno mi je da su kokoške umrle od straha, ali da nigde ne idem i da mi niko ne dolazi u kuću. Strah me je da se ipak radi o ptičijem gripu, jer su proteklih dana tu bili moja unuka i unuci - ističe Jovančević.

Veterinari i ekipe JKP „Čistoće” koje su uklonile životinje strogo su se pridržavali uputstava vezane za postupanje sa životinjama potencijalno zaraženim ptičijim gripom, iako je već na prvi pogled bilo jasno da se ne radi o zarazi.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pticji grip u Veterniku? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon