www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Policajac spasao staricu, izvukao joj protezu iz dušnika
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 30, 2005 1:31 am    Naslov poruke: Policajac spasao staricu, izvukao joj protezu iz dušnika Na vrh strane Na dno strane

Podvig Dmitra Tomaševića (25), policajca koji je spasao život jednoj 77-godišnjoj Beograđanki, već tri dana se prepričava u MUP-u. Jelena Momčilović je pre tri dana, oko 11.30 sati, pala na trotoaru ispred broja 34 u Meštrovićevoj ulici na Voždovcu. Prolaznici su videli kako ženi klecaju kolena i kako pada u nesvest. Niko od zatečenih prolaznika nije znao šta da uradi, pa je nekoliko ljudi otrčalo do obližnje ambulante da pozove stručnu pomoć. Međutim, na licu mesta se našao Dmitar Tomašević, tek godinu i po dana zaposlen na Odeljenju unutrašnjih poslova Voždovac, koji je za današnji „Blic” ispričao kako se sve desilo.

„Tog dana koleginica Nina Filipović i ja bili smo u patroli na stadionu ´Rada´. Trebalo je, međutim, da idem na redovnu proveru fizičkih sposobnosti, pa sam oko 11 sati, po odobrenju starešine, krenuo kući da uzmem opremu, a zatim da nastavim na fizičko”, priča Tomašević.

Tomašević i Filipovićeva su na putu do njegove kuće prolazili Meštrovićevom ulicom i kod tezgi su ugledali da su se građani okupili oko žene koja leži na zemlji. Jedna žena ju je polivala vodom, pa su mladi policajac i policajka prišli da vide šta se dešava.

„´Gotovo je, progutaće´, pričala je jedna žena. Pitao sam šta, a ona je odgovorila: ´Pa, jezik´. Žena koja je ležala počela je da bledi, gura jezik nazad i ja sam joj otvorio usta i stavio palac unutra da bih joj izvukao jezik. Ispod jezika, međutim, osetio sam nešto tvrdo i klimavo. Kada sam pritisnuo jezik, donja proteza ispala je napolje”, priča Tomašević.

„Žena je počela da diše, a ja sam i dalje pod prstom osećao nešto tvrdo. Stavio sam joj u usta i kažiprst, pa je počela da povraća i izbacila je i gornju protezu”, objašnjava Tomašević.

Tada su se pojavili i ljudi iz obližnje ambulante, a kada su videli da je žena pod medicinskim nadzorom, policajski par krenuo je kući po opremu da bi stigli na zakazane vežbe.

Jelena Momčilović oseća se dobro, a posle spasavanja nije se sećala događaja koji su prethodili nesvestici.

losmi200
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 14 Jan 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 30, 2005 10:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva legenda Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Policajac spasao staricu, izvukao joj protezu iz dušnika Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon