:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Jedan čovek iz Kolorada, koji se zalepio za WC šolju u toaletu jedne od prodavnica „Houm depo”, podneo je tužbu protiv te kompanije, jer je njeno osoblje odbilo da mu pomogne u nevolji. Bob Doerti, elektroinženjer u penziji, naveo je u tužbi da je proveo 20 minuta zalepljen za WC šolju sa spuštenim pantalonama, kao i da dve godine nakon incidenta iz 2003. godine, još pati od posttraumatskog stresa, koji mu je prouzrokovao dijabetes i srčane smetnje. Doerti, koji se u to vreme oporavljao od operacije ugrađivanja bajpasa, mislio je da će doživeti srčani udar, kada je shvatio da ne može da ustane sa šolje, na kojoj se usled nečije neslane šale našao lepak.
Jedan zaposleni u radnji, koji je čuo njegove povike, obavestio je svog nadređenog, ali je on odbio da interveniše, misleći da je u pitanju „nameštaljka”. U tužbi je navedeno da je osoblje radnje tek posle 15 minuta pozvalo pomoć. Bolničari su odšrafili WC šolju i zajedno sa njom izneli Doertija „uplašenog i poniženog” iz radnje, koji se tom prilikom onesvestio. „´Houm depo´ ne samo da je ignorisao moju muku, oni su odbili da mi pomognu”, naveo je Doerti. On je dodao da sumnja da su lepak na šolju iz šale stavila tri tinejdžera koje je prethodno video u radnji. (RTS)
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
Umirem lud svet definitvno luuuuud
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
duka007 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 202 Mesto: Budimci/Osijek

|
|
To može samo kreten napraviti.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|