:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Pokušaj obaranja svetskog rekorda u broju oborenih domina onemogućio je vrabac koji je uleteo u prostoriju u kojoj je događaj pripreman i slučajno oborio više od 23.000 domina. Radnici televizijske kompanije Endemol NV u gradu Leuvardenu sedmicama su redali više od četiri miliona domina, u nameri da obore važeći Ginisov svetski rekord. Vrabac je uleteo kroz otvoren prozor i pokrenuo domine, uprkos 750 zaštitnih zidova oko nanizanih pločica. Ptica je potom ubijena iz vazdušne puške kada se šćućurila u uglu prostorije. Organizatori se nadaju da će u novom pokušaju oboriti svoj stari rekord od 3.992.387 oborenih domina i dostići cifru od 4.321.000. (Srna)
|
|
 |
gric202 Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 570

|
|
Svi hoce demokratiju, pa eto im! 8)
|
|
|
|
|
 |
CoYoTe Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF

|
|
gric202 je napisao/la sledeće: | Svi hoce demokratiju, pa eto im! 8) |
Lepo receno...
Al zao mi tih ljudi, zamisli ti sve spremis i onda...paf...sve ode u plm...
|
|
 |
ufo1 Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 1307 Mesto: zagreb

|
|
ispravak:to nije bilo kakva sabotaža...to je već alkaida....nije taj vrabac sam tak uletio i napravio kaos...on je znao šta treba napravit,to je zvijer od vrapca...i meni je žao tih ljudi,jer već mjesec dana se muče s tim kockicama i onda ih vrabac sjeb....to vam je sve čurčija(ptičja)gripa....
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
ijaoooo, zalosno bre
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|