:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Novi serijal skrivene kamere na TV „Pink”, pod nazivom „Nemoguća misija”, startovao je zaista sjajnom epizodom u kojoj je žrtva bio glumac Milan Kalinić. Gledaoci su mogli da vide kako se popularni voditelj i glumac ozbiljno namučio nekoliko sati dok je trajala nameštaljka, i istovremeno da se dobro nasmeju. Ekipa koja je pripremila celu zavrzlamu povela je Milana Kalinića u jedno selo u Vojvodini da bi on prisustvovao svečanom otvaranju dečjeg pozorišta. Milan stiže sa drugarom kolima u vojvođansko selo gde počinju iznenađenja. Lažno selo se zove Skenderbeg i u njemu žive sami Albanci koji nose bele kapice na glavama. Kalinić zaista ne može da pretpostavi da celo selo igra predstavu za njega. Na vojvođanskoj travici sede muškarci sa keče kapicama, a pozorište koje treba da otvori zove se „Adem Jašari”. U pozorištu se za malo zbunjenog Milana izvodi specijalni program. Jedna od najduhovitijih tačaka je kada Albanac sa kečetom u koreografskom plesu nožem ubija Srbina u narodnoj nošnji. Dok pored njega lažni Albanci oduševljeno aplaudiraju, Kalinić se blede face blago osmehuje.
Konačno posle priredbe Kalinića sa prijateljem odvode na piće u jednu albansku kuću i postavljaju mu mamca devojku. Kada Kalinićev prijatelj (koji zna da je u pitanju nameštaljka) takne nevinu i ćutljivu devojku, iz kuće izlete njeni besni rođaci sa močugama.
Milan se tad prvi put ozbiljno uplaši i ekipa mu tada otkriva da je u pitanju skrivena kamera.
„Bio sam u fazonu da sa drugarom idem u vojvođansko selo da otvorim nekakvo dečje pozorište. Kada sam tamo stigao, sve mi je bilo čudno, ali sam mislio da verovatno u tom selu stvarno žive Albanci. Svi su bili jako ozbiljni, a meni je bilo malo neprijatno. Konstantno sam se osećao nelagodno”, kaže Milan.
U poslednjoj sceni se videlo da ti nije baš lako kada su rođaci devojke pojurili na tebe sa močugama. Šta si osetio?
„Tada sam se stvarno uplašio. Baš mi je odjednom bila frka. Pre toga nije bila nijedna nategnuta situacija, pa sam bio relativno smiren. Ali kada sam video opasne rođake sa motkama, proradio je adrenalin. Ali bili su fer i odmah su mi otkrili da se radi o skrivenoj kameri. Posle smo svi zajedno umirali od smeha”, kaže popularni glumac. (Blic)
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
meni je bilo zao milana...bio je sav izgubljen...prebledeo je od straha...ali emisija je super...a milan je bio sjajna zrtva...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Kad je to bilo?
Sto nisam gledao...
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228

|
|
Uopste neodobravam tu skrivenu kameru i po meni je taj Zoran (urednik tog biip) najveci idiot koji je izasao iz Makedonije. Dok je svoju emisiju radio u Makedoniji protiv njega su bile podane nekoliko tuzbi bas zbog takvog pretrpelog straha. Volim da vidim reakcije ljudih ali da je to u komicnim situacijama (recimo ono sa grzanjem sladoleda) a ne da dovodi ljudi do srcani udar.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
emisija je utorkom od 20:15h, za vreme proveri, dan je siguran, znam da su pravili s glumcem Mimom Karadzicem u kazinu gde upadaju maskirani pljackashi, videcemo koliko su tek njega uplashili
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
stimi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off

|
|
e bas lepo da su namagarcili tog foliranta.nazalost nisam gledao emisiju ali radujem se uspesnom "potezu" ljudi koji su radili na projektu.
|
|
|
|
|
 |
ABBSDERTZUIO Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 19 Nov 2005 Poruke: 16

|
|
malo sale nije na odmet.Dosta je ozbiljnih stvari
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|