www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ZoneAlarm
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
TheRKON_SAJ
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 07 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 01, 2005 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ZoneAlarm je extra samo ako znas da ga koristis...
Hvala lave!!!

shadowman777
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 15 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 16, 2005 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zadnja verzije je uvijek najbolja evo nisu mogli da je probiju 3 mjeseca osim ZA dobar je i sygate firewall

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 40

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 16, 2005 12:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam stariju verziju zone alarma i meni odlicno radi...ja sam zadovoljna....

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

himzo
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 24 Okt 2005
Mesto: Vojvoda Stepa

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 16, 2005 3:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onaj ko nije sreo Zone Alarm u ma kojoj verziji, uopšte ne zna šta je muka i patnja... Potražite podatke na netu o ZA-u pa vidite koliko ćete pozitivnih komentara dobiti (možda samo od proizvođača). ZA može da te spasi od sebe samoga pošto će ti u 90% stvari smetati u radu, za ostalo...

Zone Alarm je, s oproštenjem, najveće SR**E!

Pozdrav!

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 10:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A zašto je Zone Alarm loš firewall, dajte neki konkretan dokaz? Zato što mnogo opterećuje kompjuter?
Smešno, pokreće dva procesa: vsmon(5,652 K) i zclient(27200 K), pa kako onda to opterećuje komp.Zar je to mnogo? I kako to da je uvek pobednik na svim testiranjima?
Da biram izmedju antivirusa i firewalla, uvek bi se pre opredelio za firewall, a tu je ZA neprevazidjena. Kasperski Antihacker je dobar, ali nije bolji od ZA.

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 11:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja koristom ZA od ko zna koje verzije i zadovoljan sam kako radi, a ono sto me u ovoj najnovijoj verziji po malo nervira sto me bukvalo za sve sto se na kompu desi pita sta da radi... recimo da li WinAmp moze da nadzire kretanje misha i slicno Smile

himzo
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 24 Okt 2005
Mesto: Vojvoda Stepa

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E to je taj problem kod Zona. Ima neko nepoverenje prema svemu što se desi na kompu da je to strašno... Meni su se starije verzije uključivale i kad želim da iskopiram jedan običan tekstualni fajl. Kakvu je opasnost tu Zone mogao da nadje ne znam...
Za poslednju verziju ne znam ali probaću ga pa da onda iskomentarišem...

nesonene
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 05 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koristio sam ga pre par godina ali nsam bas odusevljen sa njim

duka007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Sep 2005
Mesto: Budimci/Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 01, 2005 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je zone alarm sasvim dobar Razz

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 01, 2005 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo i ja ga koristim od kada je izasao i sasvim sa zadovoljan ....preba znati da ga podesis i naravno koci malo sistem ali to svi veci programi rade ....mogu samo da ga preporucim

gagarin99
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 05 Jun 2005
Mesto: N.Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 02, 2005 1:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koristio sam ga do pre mesec dana i imao velike muke sa konekcijom na internet. Mislio sam da je do provajdera dok nisam nasao brdo podataka koji ukazuju na nekompatibilnost ZA sa eksternim modemom koji je na USB i cable internetom. Nakon deinstal ZA i instal KerioFirewall-a i problema vise nema. Ne kazem da je ZA los, vec jednostavno kod mene nije radio kako treba.

klaxmax
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odlican firewall a antivirus nije bas neki ali ako mu se iskljuci ta opcija i ubaci se u kombinaciji sa nod 32 ona je to sjajna kombinacija prezadovoljan sam programom ne usporava mi komp i lak je za koriscenje Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> ZoneAlarm Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon