:: |
Autor |
Poruka |
Reaktivac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 58

|
|
sakota je napisao/la sledeće: | Moze se implatirati kosa. tose danas radi uspesno. |
Bas tako
|
|
|
|
|
 |
ugl03 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 20

|
|
ne volim celave muskarce... volim kratko osisane muskarce
|
|
|
|
|
 |
dovla82 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 59

|
|
ne znam sta ko misli, ali od celavosti spasa nema!
|
|
|
|
|
 |
kolle the kid Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 12

|
|
Neka savako kaze sta hoce ali izgubiti kosu nimalo nije veselo. Mislim, samopouzdanje opada po eksponecijalnom zakonu! Jos ako si imao dugu kosu time gore! Medjutim, danas ima dobrih hirurskih metoda kojima se vraca izgubljena kosa...npr. FUE i STRIP metoda. Jeste da kostaju, ali ko ima para neka izvoli.
|
_________________ "Zivot je nesto tuzno i uzaludno."
(Milan Kundera) |
|
|
|
 |
zeko2005 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 55

|
|
ha ha
nebi volio a sam celav
ali ito je ljudski
|
|
|
|
|
 |
mikonen Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 130 Mesto: Antalya/Turkey

|
|
Sta je ovo sada, zar necete da implatitrate kosu sa stidnih mjesta...
Jao pa narode, gore su vam ljudi veoma fino stavili par postova o tome sto oni misle, pa i ja sam poceo pomalo da proredjujem, ali sta ces, samo se pocni navikavati na drugo stanje i to je to, u stvarnosti nisam pomislio na svoju kosu vec dugo vremena, evo sada kada ugledah ovaj topic pade mi na pamet...
Aaa, ako se nesto mladi boje za to da ih zenske nece htjeti, neka se ne boje...
Ona koja ga odbije iz tog razloga, nije ni vrijedna da te ima, a nadam se da su danasnje zene svjesne toga, jer i one imaju svoje probleme i bojazni (opravdane i neopravdane)...
|
|
 |
zeljka7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 191

|
|
pa takav si kakav si.
ak si celav pa sta sad, ima ful puno frajera kaj im to super stoji!!!
|
|
|
|
|
 |
abx1102 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 19 Nov 2005 Poruke: 5 Mesto: osijek

|
|
Za povezanost celavosti i depresije se moram sloziti jer sam u stvarnosti dosta toga i vidio. A sto se tice nekog djelotvornog lijeka znam za vichy aminexil ampule SP94, pouzdano usporavaju ispadanje (dnevno ispadnu 2 do tri vlasi kose ili cak nijedna) a kod nekih slucajeva dolazi i do rasta nove. Jedino los je to sto tretman koji traje 6 tjedana (jedna ampula dnevno) kosta oko 125 eura
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
stres je jedan od glavnih uzroka celavosti kod muskaraca, mnoge studije potvrdjuju...Isuvise je preparata, kapsula, ampula i sumecih tableta sprejova i ostlaih protiv celavosti da bi covek znao na sta se sme osloniti.Reklama cini svoje, a sve to jako puno kosta. A sto je najgore od svega, jako malo toga uspe da deluje.Sigurna sam jedino u to da su jedini lek dugotrajnije terapije, jer sve sto se reklamira da deluje nabrzaka, bacite u vodu
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
DeRa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 19

|
|
Mrzim celavost zasto moramo celaviti????
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
de ra..nije bas do nas da mrzimo ili ne mrzimo..zasto celavimo?a zasto starimo?zasto odrastamo..svasta..normalan bioloski proces kao i svi ostali...jeste da nam ovaj manje prija nego recimo odrastanje, ali Boze moj.Nije smak sveta.Prihvatiti ga kao neizbezno i gotovo.
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Daimonion Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 20 Mesto: beograd

|
|
ma opustite se rodjaci,ja sam poceo da celavim sa 16 godina...od tada se redovno sisam na nulu,skroz opusteno,navikao sam..ni najmanje mi ne smeta,sad ne bih pustio kosu taman da ne znam kakva izraste 8)
|
_________________ u pocetku sam krenuo slabo,a ona sam naglo popustio |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|