:: |
Autor |
Poruka |
DJ_IGGY Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 300 Mesto: ...u njenom srcu... VS

|
|
Devojčica koja je prvo dete rodila u 12. godini, sad očekuje drugo dete u 15. godini. Kada je Ami Krovhurst ostala trudna prvi put, dvoje mladih nikada nisu bili u nekoj vezi, već se radilo o seksu za jednu noć i rodila je prvo dete Alfija. Drugi put je ostala trudna sa osamnaestogodišnjim mladićem kome odbija da kaže ime, ali izjavila je da ne žali zbog ponovne trudnoće. „Zapravo, veselim se što ću opet biti mama, znam da je to trebalo da se dogodi puno kasnije, ali meni je suđeno da budem mama sada”, rekla je ona. Ami živi s mamom Rouz, koja će joj pomoći u odgajanju deteta, međutim - bez pomoći osamnaestogodišnjeg tate.
„On nije moja srodna duša i ne želim da bude deo mog života. Može da vidi dete, ali ne želim da se udam za njega”, rekla je Ami. Inače, Ami je prekinula školovanje sa 13 godina, nedugo nakon rođenja prvog sina. Nevinost je izgubila sa dečakom koga posle seksa za jednu noć nikada više nije videla, ali je zato dobila dete. „Mislila sam da nakon Alfija dugo neću ponovo biti mama, ali dogodilo se”, rekla je Ami. „Nisam ni razmišljala o abortusu, niti bih to ikome preporučila”, dodala je ona za magazin „Klozer”.
|
_________________ Volim plavo, makar i ofarbano! |
|
|
|
 |
MONSERATFLORESITA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 4 Mesto: Novi Sad

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|