www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Petnaestogodišnjakinja čeka drugo dete
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
DJ_IGGY
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: ...u njenom srcu... VS

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 07, 2005 10:45 pm    Naslov poruke: Petnaestogodišnjakinja čeka drugo dete Na vrh strane Na dno strane

Devojčica koja je prvo dete rodila u 12. godini, sad očekuje drugo dete u 15. godini. Kada je Ami Krovhurst ostala trudna prvi put, dvoje mladih nikada nisu bili u nekoj vezi, već se radilo o seksu za jednu noć i rodila je prvo dete Alfija. Drugi put je ostala trudna sa osamnaestogodišnjim mladićem kome odbija da kaže ime, ali izjavila je da ne žali zbog ponovne trudnoće. „Zapravo, veselim se što ću opet biti mama, znam da je to trebalo da se dogodi puno kasnije, ali meni je suđeno da budem mama sada”, rekla je ona. Ami živi s mamom Rouz, koja će joj pomoći u odgajanju deteta, međutim - bez pomoći osamnaestogodišnjeg tate.

„On nije moja srodna duša i ne želim da bude deo mog života. Može da vidi dete, ali ne želim da se udam za njega”, rekla je Ami. Inače, Ami je prekinula školovanje sa 13 godina, nedugo nakon rođenja prvog sina. Nevinost je izgubila sa dečakom koga posle seksa za jednu noć nikada više nije videla, ali je zato dobila dete. „Mislila sam da nakon Alfija dugo neću ponovo biti mama, ali dogodilo se”, rekla je Ami. „Nisam ni razmišljala o abortusu, niti bih to ikome preporučila”, dodala je ona za magazin „Klozer”.

MONSERATFLORESITA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 13 Dec 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 13, 2005 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stvarno nije normalna

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Petnaestogodišnjakinja čeka drugo dete Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon