:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Trojica muškaraca koji su bili u društvu poznatog estradnog menadžera Saše Dragića pretukli su u subotu muzičara Vladu Georgijeva u hotelu „Interkontinental” i naneli mu povrede glave, izvestili su u nedelju beogradski mediji. Incident se dogodio u subotu oko 16.30 u „Pijano baru” beogradskog hotela. Georgijev se posvađao sa Dragićem oko autorskih prava, a u svađu su se umešala trojica muškaraca koji su bili u društvu Dragića i počeli su da udaraju Georgijeva kundakom od pištolja. „Sve je počelo mojim buntom na tribini o autorskim pravima, koja se održavala u okviru Radijskog festivala u Centru ´Sava´. Nisam više mogao da slušam te ´čarobne´ priče ljudi koji nas kradu godinama. Mogu da se odreknem svog novca iz nekih humanitarnih razloga, ali u korist lopova - ne”, izjavio je Georgijev „Blicu”.
Georgijev je ispričao da ga je ubrzo potom pozvao Saša Dragić da vidi „šta se on tu buni”. „Poveo je i svoje ´gorile´, koje su me, kad sam predložio da problem rešimo napolju, brutalno napale, a prethodno me je i Dragić udario glavom”, rekao je Georgijev, kome su rane ušivene na VMA.
Jedan od najpopularnijih pop pevača u zemlji i hit-mejker se posle ukazane pomoći ipak vratio u „Interkontinental” gde je nastupio na privatnoj žurci. Georgijev je najavio i krivične prijave protiv napadača.
Reči Georgijeva potvrdio je i direktor hotela „Interkontinental” Miljan Vuksanović, koji tvrdi da su za incident odgovorni Dragić i ljudi iz njegove pratnje. I direktor hotela „Interkontinental” najavljuje tužbe protiv Dragića i njegovih pratilaca i zahtev za milionskom odštetom.
„Večernje novosti” pišu da da je Saša Dragić u subotu uveče ispitivan u policiji i da će biti zadržan u pritvoru 48 sati, jer ne želi da otkrije imena saučesnika. (Mondo)
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
Ovo stvarno nema smisla...covek dobije batine samo zato sto zeli da zastiti svoje autorsko pravo...ccc..c.c.c.c.c...i treba da podigne tuzbu protiv Dragica...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
 |
m1kac Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 18

|
|
Pa zar sa josh 3 lika,ne sme sam?Ovo je bruka
|
|
|
|
|
 |
Madmax86 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade

|
|
Ma bre tako i treba konacno neko da ga malo spusti na zemlju. Taj prepotenti nosonja stalno nesto izmislja kao on je jadan, nesrecan nista mu ne ide... Pise tu neke tuzbalice da bi kao raznezio gomilu... Gluposti.
Inace on je jedan alkoholicar i vrlo losa osoba...
Ne znam sta vecina devojaka vidi u njemu kad je on jedan gubitnik a i sto se tice izgleda da se ne lazemo, ruzan je...
P.s. Prosek njegovih devojka je od 16 do 20 godina...
|
_________________ Pobesneo Max  |
|
|
|
 |
stimi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off

|
|
nisam bas neki obozavalac muzike v.georgijeva ali cenim njegov rad i ono sta je do sada uradio.samim tim stacu apsolutno na njegovu stranu jer je vreme da se tim "majmunima"sto sebe nazivaju menadzeri stane na kra.koliko znam to nije prvi ispad g.dragica,junacki-nema sta;sa trojicom;sa oruzjem,tipicno za nasu jadnu drzavu.,treba sad zakon da se pokaze i osudi doticnog siledziju na 12 meseci zatvora(kao i divljake oko njega) i da plati odstetu pa da vidimo kako ce ostali ubuduce da se ponasaju...pozdrav svima onima koji isto misle,,,,,
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|