www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pretučen Vlado Georgijev!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 10:01 pm    Naslov poruke: Pretučen Vlado Georgijev! Na vrh strane Na dno strane

Trojica muškaraca koji su bili u društvu poznatog estradnog menadžera Saše Dragića pretukli su u subotu muzičara Vladu Georgijeva u hotelu „Interkontinental” i naneli mu povrede glave, izvestili su u nedelju beogradski mediji. Incident se dogodio u subotu oko 16.30 u „Pijano baru” beogradskog hotela. Georgijev se posvađao sa Dragićem oko autorskih prava, a u svađu su se umešala trojica muškaraca koji su bili u društvu Dragića i počeli su da udaraju Georgijeva kundakom od pištolja. „Sve je počelo mojim buntom na tribini o autorskim pravima, koja se održavala u okviru Radijskog festivala u Centru ´Sava´. Nisam više mogao da slušam te ´čarobne´ priče ljudi koji nas kradu godinama. Mogu da se odreknem svog novca iz nekih humanitarnih razloga, ali u korist lopova - ne”, izjavio je Georgijev „Blicu”.

Georgijev je ispričao da ga je ubrzo potom pozvao Saša Dragić da vidi „šta se on tu buni”. „Poveo je i svoje ´gorile´, koje su me, kad sam predložio da problem rešimo napolju, brutalno napale, a prethodno me je i Dragić udario glavom”, rekao je Georgijev, kome su rane ušivene na VMA.

Jedan od najpopularnijih pop pevača u zemlji i hit-mejker se posle ukazane pomoći ipak vratio u „Interkontinental” gde je nastupio na privatnoj žurci. Georgijev je najavio i krivične prijave protiv napadača.

Reči Georgijeva potvrdio je i direktor hotela „Interkontinental” Miljan Vuksanović, koji tvrdi da su za incident odgovorni Dragić i ljudi iz njegove pratnje. I direktor hotela „Interkontinental” najavljuje tužbe protiv Dragića i njegovih pratilaca i zahtev za milionskom odštetom.

„Večernje novosti” pišu da da je Saša Dragić u subotu uveče ispitivan u policiji i da će biti zadržan u pritvoru 48 sati, jer ne želi da otkrije imena saučesnika. (Mondo)

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 40

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 12, 2005 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo stvarno nema smisla...covek dobije batine samo zato sto zeli da zastiti svoje autorsko pravo...ccc..c.c.c.c.c...i treba da podigne tuzbu protiv Dragica...

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

m1kac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 19 Okt 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 12, 2005 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zar sa josh 3 lika,ne sme sam?Ovo je bruka

Madmax86
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 21 Okt 2004
Mesto: Belgrade

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 12, 2005 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma bre tako i treba konacno neko da ga malo spusti na zemlju. Taj prepotenti nosonja stalno nesto izmislja kao on je jadan, nesrecan nista mu ne ide... Pise tu neke tuzbalice da bi kao raznezio gomilu... Gluposti.
Inace on je jedan alkoholicar i vrlo losa osoba...
Ne znam sta vecina devojaka vidi u njemu kad je on jedan gubitnik a i sto se tice izgleda da se ne lazemo, ruzan je...
P.s. Prosek njegovih devojka je od 16 do 20 godina...

stimi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 02 Dec 2002
Mesto: off

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 13, 2005 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam bas neki obozavalac muzike v.georgijeva ali cenim njegov rad i ono sta je do sada uradio.samim tim stacu apsolutno na njegovu stranu jer je vreme da se tim "majmunima"sto sebe nazivaju menadzeri stane na kra.koliko znam to nije prvi ispad g.dragica,junacki-nema sta;sa trojicom;sa oruzjem,tipicno za nasu jadnu drzavu.,treba sad zakon da se pokaze i osudi doticnog siledziju na 12 meseci zatvora(kao i divljake oko njega) i da plati odstetu pa da vidimo kako ce ostali ubuduce da se ponasaju...pozdrav svima onima koji isto misle,,,,,

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pretučen Vlado Georgijev! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon