:: |
Autor |
Poruka |
DJ_IGGY Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 300 Mesto: ...u njenom srcu... VS

|
|
Američka teniserka Monika Seleš izjavila je u sredu da ukoliko se ne vrati na teren do kraja 2006. godine, okačiće reket na zid. Selešova, devetostruka pobednica grend slem turnira, to je izjavila na prijemu u Njujorku, koji je u njenu čast priredio poznati američki glumac Robert de Niro. Ona zvanično nije okončala karijeru, ali je poslednji put učestvovala na grend slem turniru 2003. godine, od kada zbog povrede desnog stopala nije mogla da igra. „Još treniram i još se trudim, ali s druge strane - ja sam realna. Posle 2006. godine neću moći da se pomerim”, rekla je Selešova. Ona je dominirala svetskim tenisom 1991. i 1992. godine, a njen neverovatan uspon prekinuo je opsednuti navijač Nemice Štefi Graf, kada ju je povredio nožem na turniru u Hamburgu 1993. godine. Tada je bila prva na VTA listi.
„Imala sam neobičnu karijeru, sa mnogo uspona i padova, ali na kraju - radila sam ono što sam volela. Kao devojčici, igranje tenisa je za mene bilo jednostavno. Tada je, kao i sada, to mogu sa ponosom da kažem, udaranje loptice za mene bilo veliko zadovoljstvo”, rekla je Selešova.
Na pitanje na kakvom je nivou njena igra sada, ona je odgovorila sa osmehom: „Mislim da je OK. Ukoliko sve bude kako treba, biću na turnirima. Vredno treniram”.
Monika Seleš je pobedila na 53 turnira u singlu i zaradila više od 14 miliona dolara samo od nagrada. (Beta)
|
_________________ Volim plavo, makar i ofarbano! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|