:: |
Autor |
Poruka |
DJ_IGGY Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 300 Mesto: ...u njenom srcu... VS

|
|
Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u sredu uveče nerešeno u gostima sa francuskim Strazburom 2:2 u poslednjem, petom kolu grupe E lige Kupa UEFA. „Crveno-beli” su tako, iako su vodili sa 2:0, propustili priliku da se plasiraju među 32 najbolja tima Kupa UEFA i prvi put posle 14 godina „prezime” na evropskoj sceni. Strelci za Zvezdu bili su Dušan Basta u 33. i Ardijan Đokaj u 63. minutu utakmice. Bod Strazburu doneo je dvostruki strelac Kevin Gameiro. On je prvi gol postigao u 79. minutu, a drugi u četvrtom minutu sudijske nadoknade, desetak sekundi pre kraja utakmice. (Beta)
|
_________________ Volim plavo, makar i ofarbano! |
|
|
|
 |
BarCG10 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 91

|
|
niko nas ne voli!!!!!!
|
_________________ *Ide maca oko tebe*
*pazi da te ne ogrebe*
*pali, mali, sa ovog sveta*
*s tobom sam dok imam cigareta* |
|
|
|
 |
Tuzna Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 18 Mesto: Bec

|
|
Ma bice zvezda bolja popravice se
|
_________________ Ostavljena, Povredjena i zauvek ranjena |
|
|
|
 |
pelesinjo Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG

|
|
E sreco kad ces na nasa vrata, pa nemogu da verujem ali uostalom smo sami krivi mi izgubismo u norveskoj a hocemo u osminu finala Kup Uefa, dzaba i ona pobeda protiv rome kad nemamo konstancu i lagano se opustimo i izgubimo 2:0 prednost
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
 |
m1kac Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 18

|
|
Ovo se dogadja jednom u 15 god,ali nema veze,setite se kako smo mi pobedili Bajern 91 u polufinalu.Bice bolje
|
|
|
|
|
 |
Agilan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2005 Poruke: 7

|
|
Neverovatno koliko su ovoga puta odusevili igraci Zvezde i pokazali kako se igra fudbal odrzavsi lekciju Strazburu, ipak steta sto su primili ona dva glupa gola.
|
|
|
|
|
 |
XLgrobar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Maj 2004 Poruke: 41 Mesto: England

|
|
Ipak se vidi napredak u igri
!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|