:: |
Autor |
Poruka |
DJ_IGGY Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 300 Mesto: ...u njenom srcu... VS

|
|
Više od hiljadu Nemaca ove godine se preobratilo u islam, saopštio je u utorak Centralni institut za arhive o islamu u Nemačkoj, sa sedištem u Sestu, pokrajina Severna Rajna - Vestfalija. „To je za nas značajno povećanje”, rekao je direktor tog instituta Salim Abdulah za dnevnik „Berliner cajtung” (Berliner Zeintung). Prema podacima instituta, 14.352 od ukupno 3,2 miliona muslimana u Nemačkoj, nemačkog su porekla. Među preobraćenima, dve trećine (62 odsto) su žene. One uglavnom imaju više obrazovanje i dobra primanja, dok se vrlo mali broj njih preobratio zbog stupanja u brak s muslimanom, rekao je Abdulah. Razloge za sve veći broj preobraćenih u islam teško je objasniti pošto novi vernici retko objašnjavaju zašto su se preobratili. (Beta)
|
_________________ Volim plavo, makar i ofarbano! |
|
|
|
 |
eco Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Mar 2004 Poruke: 1 Mesto: Rijeka

|
|
Sto se tice mene osobno..Svaka vjera je dobra,,ako se postiva i vjeruje.
Nijedna vjera ne uci ljude da kradu i ubijaju,,
A sto se tice islama i vjere,,He svaka cast,,mislim da je to najcistija vjera,,
A najvise mi se dopada radi higijene i samoga islamstva..
Selam svim muslimanima koji jesu i koji ce doci
|
_________________ S.Alic |
|
|
|
 |
slatkica51 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 21 Mesto: pula

|
|
pa drago mo je što ih toliko ima u njemačkoj,selam za sve muslimane
|
_________________ lEiLa ŠkRiJeLj |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|