:: |
Autor |
Poruka |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Jao, meni je jako tuzna....
Lepo je to kada se gleda ali realno je i cinjenica da na tudjim mukama prave gledanost emisiji...
Jedino to sto je negativno, ostalo je ok.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Mene je zaprepastilo kada sam gledala emisiju o devojci sa cerebralnom paralizom (mislim da je to u pitanju). Lepo je ispuniti nekom zelju, ali na taj nacin iskoriscavati nevolje drugih...Ne znam...Prosto je bezobrazno.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
teodoramala Odomaćeni član

|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833

|
|
svidja mi se emisija..pratim je...ne bih se prijavila...tesko....
|
|
|
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
Ja sam mnogo vise ocekivala,mada nije losa,ali ne znma...ja sam mislila da ce biti mnogo jaca...neke price su mi malo bezveze,mozda cak i nisu za javnost ali ako su oni odlucili da se prijave oki...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
 |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Mislim da je emisija lepo smisljena, nije lose...Ima mana, ima i prednosti...Ne bih se nikad prijavila za tako nesto, nema potrebe, ma sta da je u pitanju...Meni su oni likovi svi uglavnom smesni...neki su jadni skroz, vecina ih je smotana, ne umeju ni dve normalno da kazu...Ne mogu da verujem da momak nema hrabrosti bez kamera da pridje devojci, pa nece ga pojesti...a kamera ce ga jos vise zbuniti a Jos ako ga odbije cura pred kamerom...Blamaaaa...
E a pitam ja vas, sta biste vi da vam se tako nesto desi? Uzmimo na primer da se svidjate nekome i on hoce pomocu ove emisije da vas iznenadi...Sta mislite kako biste reagovali? :nemapojma:
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|

|
|
ako bi se nasla u situaciji da mi neko spremi takvo iznenadjenje,bila bih zbunjena..ne znam kako bih odreagovala u trenutku...ali,ako bi to uradila osoba koju volim,onda bi to bilo sigurno nesto najlepse i nesto sto bih uvek pamtila...
|
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
|
|
|
 |
adnanius Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Nov 2005 Poruke: 72 Mesto: visoko

|
|
meni je ovo super emisija, ali se nikada nece moci pribliziti njemackoj inacici ove emisije koja se emituje vec duze vrijeme i koja je stvarno super. Puno su organizovaniji i ljepse je sve. Ali ni nasa uopste nije tako lose!!!!
|
_________________ Nivo inteligencije na planeti je konstantan a populacija raste |
|
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|

|
|
Danas je bila repriza novogodisnje emisije "Sve za ljubav" i meni se jako svidela...naime,o cemu se radi? Izabrali su najlepse price i njih su ponovo emitovali...Jedna prica koju nisam odgledala ranije,jer sam propustila tu emisiju,je danas na mene ostavila zaista jak utisak...radii se o tome da je decko koji je bio u studiju bio u Litvaniji na nekom seminaru i tamo je upoznao jednu njihovu devojku...bili su zajedno,medjutim on je morao da se vrati ovde,a ona mu je rekal da misli da je njihova veza nemoguca...razisli su se,ali su nastavili da se cuju...njegov drug je imao karte za snimnje ove emisije i pozvao je tu devojku da dodje i da ga iznenade...devojka je dosla,ali decko to nije znao...Milan mu je prisao i pitao ga je za nju,da li se cuju,kada su se culi itd...dao mu je telefon da je pozove...javila se,malo su popricali...a kada se razgovor zavrsio ona se pojavila ispred njega...prelepa scena...zaista divna i dirljiva...onda su pred svima razmenili par reci i shvatili da njihova veza nije nemoguca akko je ona mislila...od tada su zajedno,iako ih daljina razdvaja...mozda nisam uspela bas da vam docaram emocije,ali ova prica je na mene ostavila jak utisak...kao sto bi Sanja rekla,ovo je bila bajka koja se pretvorila u stvarnost...
|
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
|
|
|
 |
vikira Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 165

|
|
gledala sam ovu zadnju emisiju i jako sam se rastuzila kad su spojili oca i kcer nakon 22 godine, meni je ok
|
|
|
|
|
 |
Milena Carica Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)

|
|
Dodje mi iz koze da izadjem, kada vidim koliko ljudi dozvoljavaju da im se zaviri u zivot. Jos gori su oni koji to gledaju. kao da je vazno sta ima u komsijin lonac.
Jedino sto je svetla tacka emisije je Milan Kalinic.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Gledala sam jednu epizodu kad spoje neke sestre,braću koje je rastavio rat, pa putuju daleko po njih...Ono je strašno, mislim, ne znam..Svaka im čast.
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Ova zadnja je bila super..prvo jako sam bila pozitivno iznenadjenja kada sam cula pricu djevojke Milke koja je ostala bez roditelja , pa se udala , pa je bila zlostavljana pa je bila na ulici pa je imala splet crijeva..jednostavno je bila na mukama , a onda je u njen zivot usao Goran koji kad ga vidis rekao bi na prvi pogled da je to neka sirovina onako krupan..a onda u emisiji se pokaze koliko je to jedan dobar covjek pun njeznosti i osjecanja...ipak ima uvijek ljudi koji ipak u grudima imaju zivo srce koje kuca i pumpa krv koja zivot znaci za sebe ali i za one koji su oo njega
svaka mu cast i Milka ne znam da li je svjesna koliko je sretna sto ga ima pored sebe
A najdrazi mi je budaletina Milan on uvijek nesto izvodi i natjera nas na smijeh..emisija ne bi bila ovako dobra da nije njega u njoj kao voditelja
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|