:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Kandidat za selektora košarkaške reprezentacije SCG Svetislav Pešić postavio je dva uslova na nedavno održanom sastanku članova Stručnog saveta. List „Sport” piše da je trener Lotomatike za ostanak na klupi „plavih” do Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine tražio 900.000 evra, kao i da se Vlade Divac priključi radu nacionalnog tima, kao direktor reprezentacije. Pešić je prolongirao konačan odgovor do februara, kada bi trebalo da obavi razgovore sa predsednikom rimskog kluba i saopšti odluku da li se vraća na klupu „plavih”, koju je napustio posle osvajanja zlatnih medalja na EP 2001. u Turskoj i na SP 2002. u Indijanapolisu. „Sport” prenosi nezvaničnu informaciju da je bivši selektor reprezentacije SCG Željko Obradović za dve godine rada na čelu nacionalnog tima inkasirao 500.000 evra. (Mondo)
|
|
|
|
|
 |
Mixipro Odomaćeni član

|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091

|
|
Ako je ono djubre dobilo 500.000 evra ne vidim zasto Pesic ne bi dobio 900.000e
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Nek mu daju 900000,--
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Gaucos_boy Upućeni član

|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 261

|
|
Mixipro je napisao/la sledeće: | Ako je ono djubre dobilo 500.000 evra ne vidim zasto Pesic ne bi dobio 900.000e |
Da je on los trener kao sto ti navodis ne bi ovako PAO bio jak u Euroligi,iza njega stoje trofeji,a to sto grupa pijnaih nabedjenih igraca ne slusa njegove savete to je druga prica.Napred Zeljko!
|
|
|
|
|
 |
bane42 Upućeni član

|
Godine: 61
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

|
|
Moje misljenje je ovako: čast Pešiću (veliki je strucnjak), a ako je Obradovic(koji je malo veci strucnjak,malo više trofeja ima ) dobio 500000 onda nemoze on(Pešić) duplo skoro.Pa gde je tu patriotizam ...??? ajd dzabe nemora samo to je milion Evra...molim te lepo.
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
 |
popolin Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Apr 2004 Poruke: 3
|
|
pa on se pokazao kao dobar trener u alba berlin u nemackoj znaci video sam da je strucan trener. asto se tice obradovica pokazao je sta zna.
|
|
|
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
ma kakav patriotizam, svi znamo da su se u ovoj drzavi "patriote" nafatirale parama, neka plate coveku za trud i rad koji ga ocekuje, on treba da napusti klub i trenira reprezentaciju.
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|