www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kineski automobili
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~
::  
Autor Poruka
venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 17, 2005 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa kinezi imaju dobru zavrsnu obradu i kvalitetnu kozu sto je mnogo smesno kada se sagleda da je to iz kine....
inace svako bi reko da je vozilo veoma dobro pod uslovom da ne znaju odakle je,,,

micodelija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 2:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo vam još malo informacija...dakle mi smo u hrvatsku uvezli nove džipove,prva isporuka kreće sa 15.1.2006 godine
marka jeppa je great wall...jedan od najkvalitetnijih kineskih proizvođaća,ovaj landwind koji liči na opel fronteru i šta se prodaje po nemačkoj za ovog može da se sakrije,ujedno je i great wall sponzor olimpijskih igara u pekingu 2008 godine
nešto o automobilu,dakle za razliku od landwinda na australskom chrash testu koji se vrednuje isto kao euro ncap test osvojio je 4 zvezdicem,potvrdio je nemački tuv i autoinstitut u češkoj,auto je opremljen za 2 zračna jastuka,abs+ebd sistem,ventilirajući disk napred i običan disk nazad bez doboša kao landwind,od opreme ima 3 mogućnosti,luxsury,super lux,i extra lux...dovoljno je da kažem da extra lux ima kožu,navigaciju,5 ekrana sa mogućnosti prikazivanja dvd filmova i playstationom! motor je 2.4 mitsubishi euro 3,uskoro će biti i euro 4,model se zove hover,imate auto index portal i pogledajte slike tamo,cijena osnovnog modela sa prednjim pogonom će biti oko 15000 eura,full model će da košta oko 24000 eura,taj hover vam je više kao suv vozilo,dakle nešto ko toyota rav4,honda crv,itd
garancija na vozilo je 3 godina ili 100000 km,a na lim je 10 godina

ostali modeli su pegasus i soocool,dakle pegasus je jeep isto za 2,4 motorom,soocool je ista ta verzija samo što je pick up,od opreme nema šta nema,opremljeni su sa absom + 2 airbaga,koncepcija vozila je baš kao pravo terensko vozilo opremljeno sa 4x4 pogonom,nešto kao mitsubishi pajero,ili nissan patrol,oni neće u ponudi imati dvd i navigaciju,ali imat će kožu,svu elektroniku,i sve ostalo,cijena će biti od 10000 pa do 15000 zavisi od opreme,garancija na njih je 3 godine ili 100000 km,i 10 godina na lim

do 6 mjeseca se planira prodaja i malog gradskog automobila s toyotinim 1.3 i 1.5 motorima,a možda se napravi i monovolumen evo toliko
imat ćemo u ponudi i jednu limuzinu brilliance koji je bio predstavljen na auto sajmu u frankfurtu,tamo je bio stari model...ali to posjetitelji nisu znali,mi planiramo uvesti novi,dakle nešto kao e klasa,sa kompletnom opremom
možda će biti i malo manja limuzina npr kao c klasa,a izgleda kao bmw 3 jer se brilliance partner od bmw-a,evo toliko za sada,uskoro bude spreman web site pa ćete moći vidjeti detaljnije slike

micodelija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 3:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

begoran je napisao/la sledeće:
sigurno nece kinezi biti najbolja kupovina...
izaso je jedan kinezki SUV (Landwind) se zove, i oni od NCAP su ga slupali
i kazu da je onaj nas stari Jugo Skala sigurniji nego taj Landwind...
Dobio je 0 zvezdice...
a inace svaki drugi novi automobil usvoji najmanje 4 ili max.5

a evo da vam dam i informacije o ovome
dakle taj famozni landwind prvo nemožemo govoriti da je to suv vozilo je po koncepciji vozila to definitivno nije
gospoda iz holandije koje su počele uvoz su donijele stari model x3,zato se i auto raspao na crash testu jer košta 6500 dolarai napravljen je da jedva prolazi euro 2 norme,ovo se ne odnosi samo na motore nego i na sigurnost,a u nemačkoj se osnovni model prodaje za oko 14500 eura!

naravno te testove možete malo da uzmete za rezervom jer je evropa donela nekakav zakon o kojem se mnogo ne govori i svetska auto industirija je protiv kineskih vozila,isto tako su prevrnuli i daciu i nakraju se ispostavilo da su gume bile loše napumpane ili tako nešto
treće...model liči na opel fronteru,ali pogledajte malo bolje prednju masku...vidjet ćete da je to ford explorer,jer vlasnik landwinda je FORD!
u toj tvornici se za GM skalapao isuzu rodeo,dakle tu delovi su ostali i iskoristili se,i tako vam je nastao taj model
ovaj model x3 se može dobiti sa ojačanaom karoserijom ali kinezi su u međuvremenu napravili isti model ali zove se x6,malo su redizajnirani branici prednji i još neke sitnice,e taj model je mnogo kvalitetniji ali sumnjam da će holandezi za njega da izdvoje preko 12000 dolara
u nemačkoj sam saznao da na stari x3 daju neki sitnu garanciju od jedva 50000 km?!?! a na ovaj novi model u kini su nam rekli da je i 3 godine i 100000 km

micodelija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 3:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj savjet...iz informacija koje sam dobio i šta je najvažnije video u kini,većina boljih i većih tvornica su pod vlasništvom nekih drugih velikih kompanija,npr VW,Bmw,Ford,Mitsubishi,Toyota...dakle vrhunske tehnologije su im dostupne,i za koju godinu će ta vozila biti na razini europskih vozila,pitate se valjda zašto svi imaju pretežno mitsubishi motore,razlog je jednostavan,u kini vam važi zakon o potrošnji goriva,dakle evo ja znam oko terenaca,ako motor prelazi potrošnju od 10 litara NE SME ići u proizvodnju! zato su svi većinom limitirani na snagi,jedan model vozila ima 3200 kubika motor TD ali ima samo 80 kw!
neke poznatije firme su vam GREAT WALL,BRILIANCE,GELLY,HAFEI,SOUTEAST,FAW,SHANGAI MAPLE,POLARSUN,DADI,TIJANMA,CHERRY i da dalje ne nabrajanam,dakle mi smo prošli preko 120 tvornica i mogu potvrditi da barem 10 tvornica ima odgovarajuću kvalitetu za euro tržište,dosta vozila se prodaje u australiji,rusiji,čak i argentini i brazilu,i po africi
stoga nema razloga za strah...sjetite se kako su u europi počeli hyundai,kia,i ostali,danas ljudi voze te accente,shume,pride,sonate itd itd,i stari su već preko 10 godina,ovi prvi modeli koji dođu su evo mogu da kažem vrlo dobre kvalitete s obzirom da omjer uloženo dobiveno,a za koju godinu kinezi će sigurno moći parirati vrhunskim europskim proizvođačima,neke tvornice u kini imaju namjeru povećati proizvodnju automobila na čak 2 milijona vozila godišnje!

draganceeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 26 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I'm a fan of the Honda S2000...great car!!...
The handling is amazing and the looks are phenomenal!

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 16, 2005 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pročitah da dolaze putem hrvata u serbia....
i cena oko 4000-6000e sve!
i to gradski auto.,..
toyota motor...

i_d_i_o_t
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Dec 2005

russia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 18, 2005 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je uvijek bolje kupiti polovnog nekog njemca nego novog kineza ili japanca

Alexxc5
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sabac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 4:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa da sam neki milioner ni tada ne bih kupio kineza a da ne pricam sad!!Ja ne bih rekao da su to neki auti!!

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 05, 2006 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko ja znam kineski automobili su OK ali jedina mana ima je sto su mali pa se meni licno ne svidjaju ali sto se tice udobnosti i elekrtonskih resenja mislim da su donekle ispred ostalih iz razloga zato sto su Kinezi u svemu danas prvi pa i u otkricima i upraznjavanju nekih novih tehnologija.

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 06, 2006 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam korejski auto Chevrolet Kalos, i mogu vam reci da sam poprilicno zadovoljan, pravi porodicni gradski auto, ima prostora, oprema...

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 38

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 07, 2006 1:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od kineskih automobila ne bi nista kupio i da imam para.......za mene su to losi automobili...trenutno mi se najvise svidjaju novi bmw modeli...dakle Kina-nista

Love don't let me go

Proja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jan 2006
Mesto: Karaburma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 07, 2006 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma kinezi ce kao i u svemu drugom i u automobilskoj industriji da preuzmu primat

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Arhiva - Auto-moto svet ~ -> Kineski automobili Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon