:: |
Autor |
Poruka |
lookitj Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 263

|
|
Skidoh najzad eo album, pojma nisam imao da je svako snimio po dve pesme! Dobra je i ova druga Milicina...
|
|
|
|
|
 |
andrejko Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Maj 2004 Poruke: 748 Mesto: Nis

|
|
Ok, pre svega bi izdvojio Uporedi me, Musku Pesmu i Stara Ljubav... A koliko ja vidim, svi pocinju polako da slusaju narodnjake (a meni su se svi smejali pre 3-4 god). Pa niko vise i nezna za Idola, vec se sve vrti oko Granda... Extra su
|
_________________ Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
Lanac je jak koliko i njegova najslabija karika.
Da mi neko da 3 dana da cepam drva, 2 dana bih ostrio sekiru. |
|
|
|
 |
lookitj Upućeni član

|
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 263

|
|
Stara ljubav uopste nema veze sa ovim albumom, peva je Bane Mojicevic, pobednik prve ekipe, i nalazi se na njegovom novom CDu!
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Mislim da im nije lose uradjen CD i ako nisu postigli popularnost ni daleko istu kao prosla garnitura. Mislim da ce Jadranka imati dobru prodju, jer su joj obe pesme extra uradjene samo malo da pronadje svoj imidz jer mi se cini da 90% kopira Cecu ( ni prva, ni poslednja). Sto se muskog dela tice nemam pojma, nesto na njih nisam obracao paznju niti sam ih negde video.
|
|
|
|
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
ja volim-Laka bicu ove noci,bas takva svom bolu cu pomoci i neka me ima duplo gori a ti od ljubomore izgori! Sutra ces znam da se kajes i sto i jednu poruku da saljes....
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
 |
peca1989 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 199 Mesto: ***SRBIJA***

|
|
dobre su pesme, bolje su zenske, recimo sad slusam milicu reci ja, i jovanu i jadranku i aktuelne njihove pesme
|
|
|
|
|
 |
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd

|
|
Nenead Jovanovic I jadranka Barjaktarevic su supe, ostalo bez veze, mnogo su bolji bili prvi singlovi od prethodnih zvezda granda...
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
 |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD

|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci

|
|
pesme su ok.....od 12v pesama 8 su hitovi....to je stvarno uspeh
|
|
 |
excelpagems Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Dec 2005 Poruke: 74

|
|
u globalu gledano cd je meni super. najbolja pesma mi je zapevaj. a uporedi me... ta pesma mi se na vr' glave popela....
|
|
|
|
|
 |
elgrande Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 129 Mesto: Косовска Митровица

|
|
Ni malo nisam odusevljen Zvezdama granda,a pesme kao i svaki drugi turbo folk hitovi-traju o prilike mesec-dva i kraj,padaju u zaborav...Kose jos seca pesme Zasto me u obraz ljubis??!
|
|
|
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
Dobri su, neću upoređivati sa prvima ali mi se sviđaju pjesme
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |
Shaq Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152

|
|
lookitj je napisao/la sledeće: | Da li ste culi neke od novih pesama Zvezda granda?
Meni su zajednicka zenska pesma, Milica Todorovic i Jovana Pajic extra.
Muska pesma je smor najgori. | Sve pjesme zenskog dijela zvezda granda su odlicne,sto se ne moze reci i za muski dio...sve usvemu cd je OK
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|